bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb

Εκδήλωση

Τίτλος:
Υποβολή δηλώσεων προτίμησης σχολικών μονάδων
Ημερομηνία:
16.05.2017 - 22.05.2017

Περιγραφή

Κοινοποιούμε τις κενές οργανικές θέσεις των σχολικών μονάδων Π.Ε. Μεσσηνίας, κλάδων ΠΕ70-Δασκάλων, ΠΕ60-Νηπιαγωγών, ΠΕ06-Αγγλικής Γλώσσας και ΣΜΕΑΕ-ΤΕ όπως προσδιορίστηκαν από το ΠΥΣΠΕ με την αριθμ. 12/16-05-2017 πράξη του και καλούμε τους ενδιαφερόμενους εκπαιδευτικούς να υποβάλουν δήλωση προτιμήσεων (μέχρι 20 προτιμήσεις) εντός πέντε (5) εργάσιμων ημερών και συγκεκριμένα από Τρίτη 16-05-2017 έως και Δευτέρα 22-05-2017, στη Δ/νση Π.Ε. Μεσσηνίας, με έναν από τους ακόλουθους τρόπους:

1) αυτοπροσώπως ή

2) με fax στο 27213-61481 ή

3) με email στο   Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  έχοντας προηγουμένως εκτυπώσει , υπογράψει και σκανάρει τη δήλωση με την υπογραφή.

Επισυνάπτουμε:

- τη σχετική ανακοίνωση της Διεύθυνσης Π.Ε. Μεσσηνίας

- τον πίνακα με τις κενές οργανικές θέσεις

- τον πίνακα με τα μόρια των εκπαιδευτικών 

- τη δήλωση προτίμησης προς συμπλήρωση

Saturday the 23rd. Σχεδιασμός / Υλοποίηση / Ενημέρωση: Σοφία Κονταξάκη, Δρ Μηχανικός Η/Υ ΕΜΠ - Ενημέρωση: Αντρέας Κατσαούνης, Δάσκαλος - Ενημέρωση: Στέλλα Λιλή, Προϊσταμένη Διοικητικών Θεμάτων - Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας (Σχ. έτος 2016-2017). Οι διατάξεις και ανακοινώσεις που θα βρείτε στο site αυτό είναι μόνο για την ενημέρωσή σας. Αν θέλετε να κάνετε δημόσια χρήση τους θα πρέπει να έχετε στη διάθεσή σας το πρωτότυπο έγγραφο ή επίσημο αντίγραφό του. Επιφυλασσόμαστε για τυχόν λάθη κατά την ψηφιοποίηση των διατάξεων, για τυχόν λάθη στο πληροφοριακό υλικό που θα βρείτε, όπως και για αλλαγές που έχουν επέλθει σε νόμους, προεδρικά διατάγματα, υπουργικές αποφάσεις κλπ. που παραθέτουμε στις σελίδες αυτές.. Joomla 3.0 templates. All rights reserved.