bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb

Εκδήλωση

Τίτλος:
Προθεσμία υποβολής δήλωσης τοποθέτησης αποσπασμένων εκπαιδευτικών από άλλα ΠΥΣΠΕ στο ΠΥΣΠΕ Μεσσηνίας
Ημερομηνία:
11.07.2017 - 31.07.2017

Περιγραφή

Καλούνται οι αποσπασμένοι στο ΠΥΣΠΕ Μεσσηνίας εκπαιδευτικοί να υποβάλουν σχετική δήλωση προτιμήσεων από Τρίτη 11-07-2017 έως και Δευτέρα 31-07-2017στη Δ/νση Π.Ε. Μεσσηνίας αυτοπροσώπως ή με fax στον αριθμό 27213.61481 ή με ηλεκτρονικό μήνυμα (email) στο  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Κοινοποιούμε παρακάτω τις κενές οργανικές θέσεις των σχολικών μονάδων Π.Ε. Μεσσηνίας όλων των κλάδων και ΣΜΕΑΕ – ΤΕ, ωστόσο, κατά τη συμπλήρωση της σχετικής δήλωσης προτιμήσεων, να ληφθούν υπόψη και πιθανά λειτουργικά κενά που θα προκύψουν με την έναρξη του σχολικού έτους (μακροχρόνιες άδειες κ.λ.π.). 

Οργανικά κενά σχολικών μονάδων Π.Ε. Μεσσηνίας

Έντυπο δήλωσης τοποθέτησης αποσπασμένων εκπαιδευτικών από άλλο ΠΥΣΠΕ στο ΠΥΣΠΕ Μεσσηνίας

Saturday the 23rd. Σχεδιασμός / Υλοποίηση / Ενημέρωση: Σοφία Κονταξάκη, Δρ Μηχανικός Η/Υ ΕΜΠ - Ενημέρωση: Αντρέας Κατσαούνης, Δάσκαλος - Ενημέρωση: Στέλλα Λιλή, Προϊσταμένη Διοικητικών Θεμάτων - Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας (Σχ. έτος 2016-2017). Οι διατάξεις και ανακοινώσεις που θα βρείτε στο site αυτό είναι μόνο για την ενημέρωσή σας. Αν θέλετε να κάνετε δημόσια χρήση τους θα πρέπει να έχετε στη διάθεσή σας το πρωτότυπο έγγραφο ή επίσημο αντίγραφό του. Επιφυλασσόμαστε για τυχόν λάθη κατά την ψηφιοποίηση των διατάξεων, για τυχόν λάθη στο πληροφοριακό υλικό που θα βρείτε, όπως και για αλλαγές που έχουν επέλθει σε νόμους, προεδρικά διατάγματα, υπουργικές αποφάσεις κλπ. που παραθέτουμε στις σελίδες αυτές.. Joomla 3.0 templates. All rights reserved.