bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb

Εκδήλωση

Τίτλος:
Αγώνες ρητορικών επιδείξεων στη νοηματική ανάγνωση και στον αυθόρμητο λόγο
Ημερομηνία:
04.05.2018

Περιγραφή

Σας ενημερώνουμε ότι, την Παρασκευή 4 Μαΐου 2018, στη Σχολή Ανθρωπιστικών Επιστημών και Πολιτισμικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στην Καλαμάτα, θα διεξαχθούν Αγώνες Ρητορικών Επιδείξεων στη Νοηματική Ανάγνωση και στον Αυθόρμητο Λόγο.

Οι εν λόγω αγώνες διοργανώνονται από το Εργαστήριο Αρχαίας Ρητορικής και Δραματικής Τέχνης σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Π.Ε. Μεσσηνίας, το Γραφείο Σχολικών Δραστηριοτήτων και τους Σχολικούς Συμβούλους της Α/βαθμιας Εκπαίδευσης Ν.Μεσσηνίας, το Ινστιτούτο Ρητορικής και Επικοινωνιακών Σπουδών Ελλάδας και τα Εκπαιδευτήρια Μπουγά, και απευθύνονται σε μαθητές και μαθήτριες της Δ΄, Ε΄, και ΣΤ΄ Δημοτικού, απ' όλα τα δημοτικά σχολεία του Νομού Μεσσηνίας. Περισσότερες πληροφορίες στο σχετικό ενημερωτικό έγγραφο.

Tuesday the 22nd. Σχεδιασμός / Υλοποίηση / Ενημέρωση: Σοφία Κονταξάκη, Δρ Μηχανικός Η/Υ ΕΜΠ - Ενημέρωση: Αντρέας Κατσαούνης, Δάσκαλος - Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας (Σχ. έτος 2016-2017). Οι διατάξεις και ανακοινώσεις που θα βρείτε στο site αυτό είναι μόνο για την ενημέρωσή σας. Αν θέλετε να κάνετε δημόσια χρήση τους θα πρέπει να έχετε στη διάθεσή σας το πρωτότυπο έγγραφο ή επίσημο αντίγραφό του. Επιφυλασσόμαστε για τυχόν λάθη κατά την ψηφιοποίηση των διατάξεων, για τυχόν λάθη στο πληροφοριακό υλικό που θα βρείτε, όπως και για αλλαγές που έχουν επέλθει σε νόμους, προεδρικά διατάγματα, υπουργικές αποφάσεις κλπ. που παραθέτουμε στις σελίδες αυτές.. Joomla 3.0 templates. All rights reserved.