bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb

Εκδήλωση

Τίτλος:
Βιωματικό Σεμινάριο – Εργαστήριο «Θέματα Διατροφής και Περιβάλλοντος στην Εκπαιδευτική Διαδικασία»
Ημερομηνία:
08.05.2018 5:30 pm - 8:00 pm

Περιγραφή

Στο πλαίσιο της έκθεσης «Υγιή παιδιά, υγιής πλανήτης» του Παγκοσμίου Ταμείου για τη Φύση (WWF) που θα βρίσκεται στην Καλαμάτα στις8 και 9 Φεβρουαρίου 201808:30-13:00 στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Καλαμάτας, θα πραγματοποιηθεί Βιωματικό Σεμινάριο – Εργαστήριο για Εκπαιδευτικούς την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 17:30 – 20:00 στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Καλαμάτας, με θέμα: «Θέματα Διατροφής και Περιβάλλοντος στην Εκπαιδευτική Διαδικασία» από το Παγκ. Ταμείο για τη Φύση (WWF), στο οποίο θα αποδοθεί βεβαίωση συμμετοχής

Ενημερωθείτε λεπτομερέστερα για τα παραπάνω από το έγγραφο υπ' αρ. πρωτ. 620/31-01-2018 του Υπεύθυνου Σχολικών Δραστηριοτήτων της Δ/νσης ΠΕ Μεσσηνίας.

Tuesday the 22nd. Σχεδιασμός / Υλοποίηση / Ενημέρωση: Σοφία Κονταξάκη, Δρ Μηχανικός Η/Υ ΕΜΠ - Ενημέρωση: Αντρέας Κατσαούνης, Δάσκαλος - Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας (Σχ. έτος 2016-2017). Οι διατάξεις και ανακοινώσεις που θα βρείτε στο site αυτό είναι μόνο για την ενημέρωσή σας. Αν θέλετε να κάνετε δημόσια χρήση τους θα πρέπει να έχετε στη διάθεσή σας το πρωτότυπο έγγραφο ή επίσημο αντίγραφό του. Επιφυλασσόμαστε για τυχόν λάθη κατά την ψηφιοποίηση των διατάξεων, για τυχόν λάθη στο πληροφοριακό υλικό που θα βρείτε, όπως και για αλλαγές που έχουν επέλθει σε νόμους, προεδρικά διατάγματα, υπουργικές αποφάσεις κλπ. που παραθέτουμε στις σελίδες αυτές.. Joomla 3.0 templates. All rights reserved.