bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb

Πρόσκληση αποσπασμένων εκπαιδευτικών για δήλωση τοποθέτησης στη Δ/νση Π.Ε. Μεσσηνίας - Κοινοποίηση κενών οργανικών θέσεων

Εκτύπωση
Γονική Κατηγορία: Τελευταία Νέα Κατηγορία: Εκπαιδευτικά θέματα
Δημιουργηθηκε στις Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2020
 
 
για Δήλωση Τοποθέτησης στη Δ/νση Π.Ε. Μεσσηνίας 
 
των σχολικών μονάδων Π.Ε. Μεσσηνίας όλων των κλάδων και ΣΜΕΑΕ – ΤΕ
 
Καλούνται οι αποσπασμένοι στο ΠΥΣΠΕ Μεσσηνίας εκπαιδευτικοί να υποβάλουν σχετική δήλωση προτιμήσεων από Πέμπτη 16-07-2020 έως και Παρασκευή 24-07-2020, στη Δ/νση Π.Ε. Μεσσηνίας με έναν από τους παρακάτω τρόπους:
είτε με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (mail@dipe.mes.sch.gr με θέμα ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΕΝΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ), είτε αυτοπροσώπως στη Διεύθυνση Π.Ε. Μεσσηνίας.
 
Σας ενημερώνουμε ότι για την διευκόλυνσή σας υπάρχει γραμματοκιβώτιο στην ανατολική είσοδο του Διοικητηρίου (από την οδό Αριστομένους).
Κατά τη συμπλήρωση της σχετικής δήλωσης προτιμήσεων να ληφθούν υπόψη και πιθανά λειτουργικά κενά που θα προκύψουν με την έναρξη του σχολικού έτους (μακροχρόνιες άδειες κ.λ.π.)
 
Saturday the 8th. Σχεδιασμός / Υλοποίηση / Ενημέρωση: Σοφία Κονταξάκη, Δρ Μηχανικός Η/Υ ΕΜΠ - Ενημέρωση: Αντρέας Κατσαούνης, Δάσκαλος - Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας (Σχ. έτος 2016-2017). Οι διατάξεις και ανακοινώσεις που θα βρείτε στο site αυτό είναι μόνο για την ενημέρωσή σας. Αν θέλετε να κάνετε δημόσια χρήση τους θα πρέπει να έχετε στη διάθεσή σας το πρωτότυπο έγγραφο ή επίσημο αντίγραφό του. Επιφυλασσόμαστε για τυχόν λάθη κατά την ψηφιοποίηση των διατάξεων, για τυχόν λάθη στο πληροφοριακό υλικό που θα βρείτε, όπως και για αλλαγές που έχουν επέλθει σε νόμους, προεδρικά διατάγματα, υπουργικές αποφάσεις κλπ. που παραθέτουμε στις σελίδες αυτές.. Joomla 3.0 templates. All rights reserved.