bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb

Λειτουργικά κενά ΔΠΕ Μεσσηνίας ανά κλάδο και ειδικότητα - Υποβολή δήλωσης τοποθέτησης νεοπροσληφθέντων αναπληρωτών εκπαιδευτικών

Εκτύπωση
Γονική Κατηγορία: Τελευταία Νέα Κατηγορία: Εκπαιδευτικά θέματα
Δημιουργηθηκε στις Πέμπτη, 27 Αυγούστου 2020

 

Λειτουργικά κενά ΔΠΕ Μεσσηνίας - Υποβολή δήλωσης τοποθέτησης 

νεοπροσληφθέντων αναπληρωτών εκπαιδευτικών για το σχολικό έτος 2020-2021

Πίνακας λειτουργικών κενών ανά κλάδο και ειδικότητα

Δήλωση τοποθέτησης

Παρακαλούμε η δήλωση τοποθέτησης να αποσταλεί ηλεκτρονικά

στο email της ΔΠΕ Μεσσηνίας:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

έως και αύριο Παρασκευή 28-08-2020 και ώρα 09:00

(έχει αποσταλεί σχετικό μήνυμα και στα προσωπικά email)

 

Sunday the 20th. Σχεδιασμός / Υλοποίηση / Ενημέρωση: Σοφία Κονταξάκη, Δρ Μηχανικός Η/Υ ΕΜΠ - Ενημέρωση: Αντρέας Κατσαούνης, Δάσκαλος - Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας (Σχ. έτος 2016-2017). Οι διατάξεις και ανακοινώσεις που θα βρείτε στο site αυτό είναι μόνο για την ενημέρωσή σας. Αν θέλετε να κάνετε δημόσια χρήση τους θα πρέπει να έχετε στη διάθεσή σας το πρωτότυπο έγγραφο ή επίσημο αντίγραφό του. Επιφυλασσόμαστε για τυχόν λάθη κατά την ψηφιοποίηση των διατάξεων, για τυχόν λάθη στο πληροφοριακό υλικό που θα βρείτε, όπως και για αλλαγές που έχουν επέλθει σε νόμους, προεδρικά διατάγματα, υπουργικές αποφάσεις κλπ. που παραθέτουμε στις σελίδες αυτές.. Joomla 3.0 templates. All rights reserved.