bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb

Αποστολή και παραλαβή φακέλων αναπληρωτών/ΕΕΠ/ΕΒΠ

Εκτύπωση
Γονική Κατηγορία: Τελευταία Νέα Κατηγορία: Εκπαιδευτικά θέματα
Δημιουργηθηκε στις Τετάρτη, 02 Σεπτεμβρίου 2020

Θέμα 1ο: Παρακαλούμε, σύμφωνα πάντα με το Υπόδειγμα Φακέλου αναπληρωτή που σας έχει κοινοποιηθεί, οι αποστολές των ολοκληρωμένων φακέλων των αναπληρωτών/ΕΕΠ/ΕΒΠ που η πρόσληψή τους ολοκληρώθηκε χθες 01/09/2020 στο σχολείο τοποθέτησής τους με την Πράξη Ανάληψης Υπηρεσίας, η οποία θα πρέπει να έχει αναρτηθεί στην πλατφόρμα Ανάρτησης Παραστατικών ΕΣΠΑ https://invoicesschools.espa.minedu.gov.gr/, να γίνονται συγκεντρωτικά για όλους τους αναπληρωτές/ΕΕΠ/ΕΒΠ  που έχουν τοποθετηθεί στη ίδια σχολική μονάδα και ΌΧΙ από τον καθένα αναπληρωτή/ΕΕΠ/ΕΒΠ  ξεχωριστά, λόγω της κατάστασης πανδημίας και προκειμένου να αποφευχθεί ο συγχρωτισμός. 

Η παραλαβή των φακέλων, από μέρους της ΔΠΕ Μεσσηνίας,  θα γίνεται σε γραφείο που θα υπάρχει στον προθάλαμο των γραφείων μας στον 6ο όροφο, από τους/τις υπαλλήλους της υπηρεσίας μας: Πουλοπούλου Ειρήνη, Κονταξάκη Σοφία και Λιλή Στυλιανή. 
 
 
Θέμα 2ο: Οι αναπληρωτές/ΕΕΠ/ΕΒΠ που έχουν και διάθεση σε σχολικές μονάδες  (εκτός της τοποθέτησή τους), προσέρχονται και στις σχολικές μονάδες διάθεσης, υπογράφουν, επίσης, Πράξη Ανάληψης Υπηρεσίας, η οποία σκανάρεται και αναρτάται στην πλατφόρμα ΕΣΠΑ. Το πρωτότυπο αυτό παραστατικό παραμένει στο αρχείο της Πράξης ΕΣΠΑ που τηρείται στη σχολική μονάδα.   
 
Sunday the 20th. Σχεδιασμός / Υλοποίηση / Ενημέρωση: Σοφία Κονταξάκη, Δρ Μηχανικός Η/Υ ΕΜΠ - Ενημέρωση: Αντρέας Κατσαούνης, Δάσκαλος - Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας (Σχ. έτος 2016-2017). Οι διατάξεις και ανακοινώσεις που θα βρείτε στο site αυτό είναι μόνο για την ενημέρωσή σας. Αν θέλετε να κάνετε δημόσια χρήση τους θα πρέπει να έχετε στη διάθεσή σας το πρωτότυπο έγγραφο ή επίσημο αντίγραφό του. Επιφυλασσόμαστε για τυχόν λάθη κατά την ψηφιοποίηση των διατάξεων, για τυχόν λάθη στο πληροφοριακό υλικό που θα βρείτε, όπως και για αλλαγές που έχουν επέλθει σε νόμους, προεδρικά διατάγματα, υπουργικές αποφάσεις κλπ. που παραθέτουμε στις σελίδες αυτές.. Joomla 3.0 templates. All rights reserved.