bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb

Το 1ο Νηπιαγωγείο Φιλιατρών κοντά στο 1ο και το 5ο Νηπιαγωγείο Μάνδρας

Εκτύπωση
Γονική Κατηγορία: Τελευταία Νέα Κατηγορία: Εκπαιδευτικά θέματα
Δημιουργηθηκε στις Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2017

Οι εκπαιδευτικοί του 1ου Νηπιαγωγείου Φιλιατρών, κ.κ. Παντελάκη Βιβή και Αγγουροδήμου Σοφία,  θέλοντας να βοηθήσουν τους πληγέντες της Μάνδρας πήρν την πρωτοβουλία να έρθουν σε επαφή με τον πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Μάνδρας κ. Παπακωνσταντή Μελέτη, και του ζήτησαν να τους πληροφορήσουν αν νηπιαγωγεία του Δήμου έχουν πληγεί από την πλημμύρα. Ο κ. Παπακωνσταντής τους υπέδειξε το 1ο και το 5ο Νηπιαγωγείο Μάνδρας. Μετά την επικοινωνία με τις νηπιαγωγούς πληροφορήθηκαν ότι το 5ο Νηπιαγωγείο έχει υποστεί ζημιές ενώ το 1ο έχει καταστραφεί εντελώς. Και στα δύο νηπιαγωγεία υπάρχει μεγάλη ανάγκη υλικών.

Απευθύνονται λοιπόν στα σχολεία, στους συναδέλφους, στους γονείς και σε όσους το επιθυμούν προκειμένου να προσφέρουν αν θέλουν κάποια από τα παρακάτω υλικά: Χαρτί Α4, μπλοκ με χαρτί κάνσον, μαρκαδόρους, ξυλομπογιές, κηρομπογιές, ψαλιδάκια, πλαστελίνες, κόλλες, παιδαγωγικό υλικό (παλζ και παιδαγωγικά παιχνίδια), παιδικά βιβλία και παιχνίδια. Το παιδαγωγικό υλικό, τα βιβλία και τα παιχνίδια μπορεί να είναι καινούργια ή να έχουν χρησιμοποιηθεί αλλά να είναι σε καλή κατάσταση.

Το υλικό θα συγκεντρωθεί στο 1ο Νηπιαγωγείο Φιλιατρών από τις 28/11/2017 μέχρι και την Παρασκευή 8/12/2017. Μετά θα αποσταλεί στα δύο Νηπιαγωγεία. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο 1ο Νηπιαγωγείο Φιλιατρών στα τηλέφωνα 2761062703 ή 6972297936 και 6936528563. Κάθε προσφορά είναι πράξη ανθρωπιάς και είναι πολύτιμη!!!

Wednesday the 19th. Σχεδιασμός / Υλοποίηση / Ενημέρωση: Σοφία Κονταξάκη, Δρ Μηχανικός Η/Υ ΕΜΠ - Ενημέρωση: Αντρέας Κατσαούνης, Δάσκαλος - Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας (Σχ. έτος 2016-2017). Οι διατάξεις και ανακοινώσεις που θα βρείτε στο site αυτό είναι μόνο για την ενημέρωσή σας. Αν θέλετε να κάνετε δημόσια χρήση τους θα πρέπει να έχετε στη διάθεσή σας το πρωτότυπο έγγραφο ή επίσημο αντίγραφό του. Επιφυλασσόμαστε για τυχόν λάθη κατά την ψηφιοποίηση των διατάξεων, για τυχόν λάθη στο πληροφοριακό υλικό που θα βρείτε, όπως και για αλλαγές που έχουν επέλθει σε νόμους, προεδρικά διατάγματα, υπουργικές αποφάσεις κλπ. που παραθέτουμε στις σελίδες αυτές.. Joomla 3.0 templates. All rights reserved.