bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb

Μεταφεστιβάλ Βιωματικής Πολιτισμικής Εκπαίδευσης – τρέχουσες δραστηριότητες

Εκτύπωση
Γονική Κατηγορία: Τελευταία Νέα Κατηγορία: Εκπαιδευτικά θέματα
Δημιουργηθηκε στις Παρασκευή, 12 Ιανουαρίου 2018

Σας ενημερώνουμε ότι μπορείτε να προγραμματίζετε εκπαιδευτικές επισκέψεις στις προβολές του Εκπαιδευτικού Τμήματος του Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου με βάση το πρόγραμμα που βρίσκεται εδώ. Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται στο email και το τηλέφωνο που βρίσκονται εδώ

Επίσης υπάρχουν κενές θέσεις για την διαδραστική παράσταση «Η κιθάρα, η ιστορία της και ο μαγικός κόσμος της μουσικής» που μπορείτε να δείτε εδώ τις οποίες κλείνετε με απλή επικοινωνία με τις Σχολικές Δραστηριότητες.

Όλα τα νέα και οι δυνατότητες συμμετοχής σας σε δραστηριότητες πολιτισμού στην Καλαμάτα βρίσκονται στο σύνδεσμο http://metafestival.sch.gr (Μεταφεστιβάλ)

Thursday the 18th. Σχεδιασμός / Υλοποίηση / Ενημέρωση: Σοφία Κονταξάκη, Δρ Μηχανικός Η/Υ ΕΜΠ - Ενημέρωση: Αντρέας Κατσαούνης, Δάσκαλος - Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας (Σχ. έτος 2016-2017). Οι διατάξεις και ανακοινώσεις που θα βρείτε στο site αυτό είναι μόνο για την ενημέρωσή σας. Αν θέλετε να κάνετε δημόσια χρήση τους θα πρέπει να έχετε στη διάθεσή σας το πρωτότυπο έγγραφο ή επίσημο αντίγραφό του. Επιφυλασσόμαστε για τυχόν λάθη κατά την ψηφιοποίηση των διατάξεων, για τυχόν λάθη στο πληροφοριακό υλικό που θα βρείτε, όπως και για αλλαγές που έχουν επέλθει σε νόμους, προεδρικά διατάγματα, υπουργικές αποφάσεις κλπ. που παραθέτουμε στις σελίδες αυτές.. Joomla 3.0 templates. All rights reserved.