bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb

Επιμορφωτικό σεμινάριο Διευθυντών /ντριών και Προϊσταμένων σχολικών μονάδων Μεσσηνίας

Εκτύπωση
Γονική Κατηγορία: Τελευταία Νέα Κατηγορία: Εκπαιδευτικά θέματα
Δημιουργηθηκε στις Τρίτη, 16 Ιανουαρίου 2018

Σας γνωρίζουμε ότι η Δ/νση Π.Ε. Μεσσηνίας θα υλοποιήσει επιμορφωτικό σεμινάριο (έγγραφο υπ' αρ. πρωτ. 220/15-1-2018), για τους Διευθυντές/ντριες – Προϊστάμενες/ους Σχολικών Μονάδων της Δ.Π.Ε. Μεσσηνίας, με αντικείμενο την ορθή συμπλήρωση και αρχειοθέτηση των εγγράφων που αφορούν το ΕΣΠΑ (παρουσιολόγια, αναλήψεις υπηρεσίας, άδειες κ.λπ.), σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

1) Δευτέρα 22/01/2018, Καλαμάτα, 11:30 – 13:30, 1ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμάτας

2) Τρίτη 23/01/2018, Γαργαλιάνοι, 11:30 – 13:30, 2ο Δημοτικό Σχολείο Γαργαλιάνων

Οι Διευθυντές/ντριες – Προϊστάμενες/οι των Σχολικών Μονάδων μπορούν να επιλέξουν όποια από τις παραπάνω πόλεις επιθυμούν προκειμένου να το παρακολουθήσουν. Η παρουσία όλων κρίνεται ως απαραίτητη προκειμένου να αποφευχθούν μελλοντικά προβλήματα στη συμπλήρωση και αρχειοθέτηση των παραπάνω εγγράφων.

Tuesday the 22nd. Σχεδιασμός / Υλοποίηση / Ενημέρωση: Σοφία Κονταξάκη, Δρ Μηχανικός Η/Υ ΕΜΠ - Ενημέρωση: Αντρέας Κατσαούνης, Δάσκαλος - Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας (Σχ. έτος 2016-2017). Οι διατάξεις και ανακοινώσεις που θα βρείτε στο site αυτό είναι μόνο για την ενημέρωσή σας. Αν θέλετε να κάνετε δημόσια χρήση τους θα πρέπει να έχετε στη διάθεσή σας το πρωτότυπο έγγραφο ή επίσημο αντίγραφό του. Επιφυλασσόμαστε για τυχόν λάθη κατά την ψηφιοποίηση των διατάξεων, για τυχόν λάθη στο πληροφοριακό υλικό που θα βρείτε, όπως και για αλλαγές που έχουν επέλθει σε νόμους, προεδρικά διατάγματα, υπουργικές αποφάσεις κλπ. που παραθέτουμε στις σελίδες αυτές.. Joomla 3.0 templates. All rights reserved.