bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb

Ημερίδα προβολής και ανταλλαγής καλών πρακτικών

Εκτύπωση
Γονική Κατηγορία: Τελευταία Νέα Κατηγορία: Εκπαιδευτικά θέματα
Δημιουργηθηκε στις Δευτέρα, 22 Ιανουαρίου 2018

 Το 3ο Δημοτικό Σχολείο Φιλιατρών σε συνεργασία με τη Σχολική Σύμβουλο Π.Ε. 6ης εκπαιδευτικής Περιφέρειας Μεσσηνίας και τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Εργαστήριο Βιωματικής Εκπαίδευσης), διοργανώνει «Ημερίδα Προβολής και Ανταλλαγής Καλών Πρακτικών» των εκπαιδευτικών της Δ.Π.Ε. Μεσσηνίας, το Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2017.

Σκοπός της ημερίδας είναι η γνωριμία «από εκπαιδευτικό προς εκπαιδευτικό», καλών πρακτικών σε θέματα Εκπαίδευσης. Η έναρξή της θα γίνει στις 9:30 π.μ. στο 3ο Δημοτικό σχολείο Φιλιατρών. Μετά τη λήξη, περίπου στις 02:00 μ.μ. θα παρατεθεί ελαφρύ γεύμα και θα ακολουθήσει επίσκεψη στο καινούριο Φιλιατρινό φράγμα καθώς και ξενάγηση στον Βυζαντινό ναό του Σωτήρος στη Χριστιανούπολη. Το πρόγραμμα θα κλείσει με κέρασμα καφέ από τον Πολιτιστικό Σύλλογο του όμορφου χωριού της Τριφυλίας.

Η Ημερίδα απευθύνεται σε όλους τους εκπαιδευτικούς, ανεξαρτήτως αν παρουσιάσουν καλές πρακτικές και εφόσον υπάρχουν θέσεις θα μπορούν και όσοι δεν παρουσιάζουν να μεταφερθούν με προγραμματισμένο λεωφορείο, κατόπιν συνεννοήσεως στα στοιχεία που δίνονται στο έγγραφο υπ' αρ. πρωτ. 146/11-01-2018 της Δ/νσης ΠΕ Μεσσηνίας.

Tuesday the 22nd. Σχεδιασμός / Υλοποίηση / Ενημέρωση: Σοφία Κονταξάκη, Δρ Μηχανικός Η/Υ ΕΜΠ - Ενημέρωση: Αντρέας Κατσαούνης, Δάσκαλος - Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας (Σχ. έτος 2016-2017). Οι διατάξεις και ανακοινώσεις που θα βρείτε στο site αυτό είναι μόνο για την ενημέρωσή σας. Αν θέλετε να κάνετε δημόσια χρήση τους θα πρέπει να έχετε στη διάθεσή σας το πρωτότυπο έγγραφο ή επίσημο αντίγραφό του. Επιφυλασσόμαστε για τυχόν λάθη κατά την ψηφιοποίηση των διατάξεων, για τυχόν λάθη στο πληροφοριακό υλικό που θα βρείτε, όπως και για αλλαγές που έχουν επέλθει σε νόμους, προεδρικά διατάγματα, υπουργικές αποφάσεις κλπ. που παραθέτουμε στις σελίδες αυτές.. Joomla 3.0 templates. All rights reserved.