bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb

Εκδηλώσεις και εργαστήρια για μαθητές και εκπ/κούς

Εκτύπωση
Γονική Κατηγορία: Τελευταία Νέα Κατηγορία: Εκπαιδευτικά θέματα
Δημιουργηθηκε στις Δευτέρα, 22 Ιανουαρίου 2018

 Ενημερωθείτε για τα προγραμματισμένα βιωματικά εργαστήρια-εκδηλώσεις που θα λάβουν χώρα τις επόμενες ημέρες:

 

-> Σάββατο 27 Ιανουαρίου 12:00-14:00 στο 10ο Δημοτικό Σχολείο, Βιωματικό Εργαστήριο με τη Λήδα Τσενέ με θέμα: «Στο σχολείο με τα κόμικς!», για εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, ελεύθερη προσέλευση.
-> Κυριακή 28 Ιανουαρίου 11:00-14:00 στο 10ο Δημοτικό Σχολείο, Βιωματικό Εργαστήριο με τον Σπύρο Σιάκα με θέμα: «recycleland.gr: το Animation και η Ανακύκλωση συναντιούνται και Εκπαιδεύουν», για εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, ελέυθερη προσέλευση.
-> Τετάρτη 31 Ιανουαρίου, 10:00-11:30, Πνευματικό Κέντρο Δ. Καλαμάτας, διαδραστική παράσταση για μαθητές: «Η κιθάρα, η ιστορία της και ο μαγικός κόσμος της μουσικής», για εκπαιδευτική επίσκεψη (μόνο Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση) επικοινωνείτε άμεσα με τις Σχολικές Δραστηριότητες ( Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , 2721361544, 6932153845).
-> Σάββατο 3 Φεβρουαρίου, 11:00-13:00, Μουσικό Σχολείο Καλαμάτας, διαδραστική παράσταση – εργαστήριο με το Νικόλαο Δημηνάκη: «Beatbox και Αερόφωνα», με ελεύθερη προσέλευση για το κοινό.

Περισσότερες πληροφορίες στο έγγραφο υπ' αρ. πρωτ. 375/22-01-2018 της Δ/νσης ΠΕ Μεσσηνίας.

Tuesday the 22nd. Σχεδιασμός / Υλοποίηση / Ενημέρωση: Σοφία Κονταξάκη, Δρ Μηχανικός Η/Υ ΕΜΠ - Ενημέρωση: Αντρέας Κατσαούνης, Δάσκαλος - Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας (Σχ. έτος 2016-2017). Οι διατάξεις και ανακοινώσεις που θα βρείτε στο site αυτό είναι μόνο για την ενημέρωσή σας. Αν θέλετε να κάνετε δημόσια χρήση τους θα πρέπει να έχετε στη διάθεσή σας το πρωτότυπο έγγραφο ή επίσημο αντίγραφό του. Επιφυλασσόμαστε για τυχόν λάθη κατά την ψηφιοποίηση των διατάξεων, για τυχόν λάθη στο πληροφοριακό υλικό που θα βρείτε, όπως και για αλλαγές που έχουν επέλθει σε νόμους, προεδρικά διατάγματα, υπουργικές αποφάσεις κλπ. που παραθέτουμε στις σελίδες αυτές.. Joomla 3.0 templates. All rights reserved.