bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb

Οδηγίες συμπλήρωσης εγγράφων ΕΣΠΑ

Εκτύπωση
Γονική Κατηγορία: Τελευταία Νέα Κατηγορία: Εκπαιδευτικά θέματα
Δημιουργηθηκε στις Τετάρτη, 24 Ιανουαρίου 2018

Ολοκληρώθηκαν τα επιμορφωτικά σεμινάρια της Διεύθυνσης ΠΕ Μεσσηνίας, με αντικείμενο την ορθή συμπλήρωση και αρχειοθέτηση των εγγράφων που αφορούν το ΕΣΠΑ (παρουσιολόγια, αναλήψεις υπηρεσίας, άδειες κ.λπ.).

Οι Διευθυντές/ντριες – Προϊστάμενοι/ες των Σχολικών Μονάδων που το επιθυμούν, μπορούν να ανατρέξουν στις σημειώσεις των σεμιναρίων αυτών προκειμένου να αντιμετωπίσουν τις απορίες τους κατά τη συμπλήρωση και αρχειοθέτηση των παραπάνω εγγράφων. Επισυνάπτουμε τις εν λόγω σημειώσεις:

Tuesday the 22nd. Σχεδιασμός / Υλοποίηση / Ενημέρωση: Σοφία Κονταξάκη, Δρ Μηχανικός Η/Υ ΕΜΠ - Ενημέρωση: Αντρέας Κατσαούνης, Δάσκαλος - Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας (Σχ. έτος 2016-2017). Οι διατάξεις και ανακοινώσεις που θα βρείτε στο site αυτό είναι μόνο για την ενημέρωσή σας. Αν θέλετε να κάνετε δημόσια χρήση τους θα πρέπει να έχετε στη διάθεσή σας το πρωτότυπο έγγραφο ή επίσημο αντίγραφό του. Επιφυλασσόμαστε για τυχόν λάθη κατά την ψηφιοποίηση των διατάξεων, για τυχόν λάθη στο πληροφοριακό υλικό που θα βρείτε, όπως και για αλλαγές που έχουν επέλθει σε νόμους, προεδρικά διατάγματα, υπουργικές αποφάσεις κλπ. που παραθέτουμε στις σελίδες αυτές.. Joomla 3.0 templates. All rights reserved.