bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb

Διαδραστική έκθεση «Υγιή παιδιά, υγιής πλανήτης» και Επιμορφωτικές Δραστηριότητες

Εκτύπωση
Γονική Κατηγορία: Τελευταία Νέα Κατηγορία: Εκπαιδευτικά θέματα
Δημιουργηθηκε στις Δευτέρα, 05 Φεβρουαρίου 2018

Σας ενημερώνουμε ότι η κινητή, διαδραστική έκθεση «Υγιή παιδιά, υγιής πλανήτης» του Παγκοσμίου Ταμείου για τη Φύση (WWF) θα βρίσκεται στην Καλαμάτα στις 8 και 9 Φεβρουαρίου 2018, 08:30-13:00 στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Καλαμάτας. Αντικείμενο της έκθεσης είναι η σωστή διατροφή από πλευράς περιβάλλοντος και υγείας και το εκπαιδευτικό υλικό της διατίθεται στο διαδίκτυο προσβάσιμο από όλους στο wwf.gr/food.

Στο πλαίσιο της έκθεσης αυτής θα στο πλαίσιο της έκθεσης θα πραγματοποιηθεί και Βιωματικό Σεμινάριο – Εργαστήριο για Εκπαιδευτικούς την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 17:30 – 20:00 στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Καλαμάτας, με θέμα: «Θέματα Διατροφής και Περιβάλλοντος στην Εκπαιδευτική Διαδικασία» από το Παγκ. Ταμείο για τη Φύση (WWF), στο οποίο θα αποδοθεί βεβαίωση συμμετοχής

Ενημερωθείτε λεπτομερέστερα για τα παραπάνω από το έγγραφο υπ' αρ. πρωτ. 620/31-01-2018 του Υπεύθυνου Σχολικών Δραστηριοτήτων της Δ/νσης ΠΕ Μεσσηνίας.

Tuesday the 22nd. Σχεδιασμός / Υλοποίηση / Ενημέρωση: Σοφία Κονταξάκη, Δρ Μηχανικός Η/Υ ΕΜΠ - Ενημέρωση: Αντρέας Κατσαούνης, Δάσκαλος - Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας (Σχ. έτος 2016-2017). Οι διατάξεις και ανακοινώσεις που θα βρείτε στο site αυτό είναι μόνο για την ενημέρωσή σας. Αν θέλετε να κάνετε δημόσια χρήση τους θα πρέπει να έχετε στη διάθεσή σας το πρωτότυπο έγγραφο ή επίσημο αντίγραφό του. Επιφυλασσόμαστε για τυχόν λάθη κατά την ψηφιοποίηση των διατάξεων, για τυχόν λάθη στο πληροφοριακό υλικό που θα βρείτε, όπως και για αλλαγές που έχουν επέλθει σε νόμους, προεδρικά διατάγματα, υπουργικές αποφάσεις κλπ. που παραθέτουμε στις σελίδες αυτές.. Joomla 3.0 templates. All rights reserved.