bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb

Σπουδαία διάκριση για το δάσκαλο Πληροφορικής κ. Γεώργιο Βακάλη

Εκτύπωση
Γονική Κατηγορία: Τελευταία Νέα Κατηγορία: Εκπαιδευτικά θέματα
Δημιουργηθηκε στις Παρασκευή, 09 Φεβρουαρίου 2018

Έχουμε τη χαρά να κοινοποιήσουμε προς την εκπαιδευτική κοινότητα την αξιόλογη διάκριση του συναδέλφου μας κ. Γεωργίου Βακάλη, ειδικότητας ΠΕ19-50.Πληροφορικής, ο οποίος διακρίθηκε διεθνώς για τη δημιουργία της «Εφαρμογής του μήνα» (App of the month) στην κατηγορία «Ενήλικες νικητές Φεβρουαρίου» (February adult winners) στο διαδικτυακό περιβάλλον εργασίας και προγραμματισμού MIT App Inventor, του Πανεπιστημίου του ΜΙΤ (Massachusetts Institute of Technology).

Το εν λόγω περιβάλλον επιτρέπει σε όλους - ακόμη και παιδιά - να δημιουργήσουν πλήρως λειτουργικές εφαρμογές για smartphones και tablets. Σημειώνουμε ότι ο κ. Βακάλης εργάζεται ως δάσκαλος Πληροφορικής στο 1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Καλαμάτας. Συναλλάσσεται και φροντίζει καθημερινά μαθητές με ειδικές ανάγκες από τους οποίους εμπνεύστηκε την εφαρμογή του με τίτλο Braille. Η Braille αποτελεί ένα εύχρηστο εργαλείο εκμάθησης του συστήματος γραφής και ανάγνωσης τυφλών.

Tuesday the 22nd. Σχεδιασμός / Υλοποίηση / Ενημέρωση: Σοφία Κονταξάκη, Δρ Μηχανικός Η/Υ ΕΜΠ - Ενημέρωση: Αντρέας Κατσαούνης, Δάσκαλος - Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας (Σχ. έτος 2016-2017). Οι διατάξεις και ανακοινώσεις που θα βρείτε στο site αυτό είναι μόνο για την ενημέρωσή σας. Αν θέλετε να κάνετε δημόσια χρήση τους θα πρέπει να έχετε στη διάθεσή σας το πρωτότυπο έγγραφο ή επίσημο αντίγραφό του. Επιφυλασσόμαστε για τυχόν λάθη κατά την ψηφιοποίηση των διατάξεων, για τυχόν λάθη στο πληροφοριακό υλικό που θα βρείτε, όπως και για αλλαγές που έχουν επέλθει σε νόμους, προεδρικά διατάγματα, υπουργικές αποφάσεις κλπ. που παραθέτουμε στις σελίδες αυτές.. Joomla 3.0 templates. All rights reserved.