bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb

Ημερίδα για την «Αντισεισμική Προστασία των Σχολικών Μονάδων»

Εκτύπωση
Γονική Κατηγορία: Τελευταία Νέα Κατηγορία: Εκπαιδευτικά θέματα
Δημιουργηθηκε στις Τετάρτη, 07 Μαρτίου 2018

Την Τρίτη 13 Μαρτίου 2018 από τις 09:15 ως τις 13:00 θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Καλαμάτας, επιστημονική – επιμορφωτική ημερίδα με θέμα «Αντισεισμική Προστασία των Σχολικών Μονάδων», που απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας.


Λόγω της φύσης της επιμόρφωσης ενθαρρύνονται οι σχολικές μονάδες να εκπροσωπηθούν από ένα τουλάχιστον μέλος του συλλόγου διδασκόντων, που μπορεί να είναι ο/η Διευθυντής/ντρια Προϊστάμενος/η της σχολικής μονάδας ή ο/η υπεύθυνος/η για θέματα αντισεισμικότητας. Θα δοθεί έντυπη βεβαίωση, η οποία θα διανεμηθεί στις σχολικές μονάδες μετά την ημερομηνία της επιμόρφωσης. Περισσότερες πληροφορίες καθώς και το πρόγραμμα της ημερίδας θα βρείτε στο έγγραφο με αρ. πρωτ. 1191/2-3-2018 της Δ/νσης ΠΕ Μεσσηνίας.

Tuesday the 22nd. Σχεδιασμός / Υλοποίηση / Ενημέρωση: Σοφία Κονταξάκη, Δρ Μηχανικός Η/Υ ΕΜΠ - Ενημέρωση: Αντρέας Κατσαούνης, Δάσκαλος - Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας (Σχ. έτος 2016-2017). Οι διατάξεις και ανακοινώσεις που θα βρείτε στο site αυτό είναι μόνο για την ενημέρωσή σας. Αν θέλετε να κάνετε δημόσια χρήση τους θα πρέπει να έχετε στη διάθεσή σας το πρωτότυπο έγγραφο ή επίσημο αντίγραφό του. Επιφυλασσόμαστε για τυχόν λάθη κατά την ψηφιοποίηση των διατάξεων, για τυχόν λάθη στο πληροφοριακό υλικό που θα βρείτε, όπως και για αλλαγές που έχουν επέλθει σε νόμους, προεδρικά διατάγματα, υπουργικές αποφάσεις κλπ. που παραθέτουμε στις σελίδες αυτές.. Joomla 3.0 templates. All rights reserved.