bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb

Εκπ/κό Τμήμα Πανελληνίου Φεστιβάλ Κουκλοθεάτρου Καλαμάτας στο πλαίσιο του προγράμματος: «Μεταφεστιβάλ Βιωματικής Πολιτισμικής Εκπαίδευσης»

Εκτύπωση
Γονική Κατηγορία: Τελευταία Νέα Κατηγορία: Εκπαιδευτικά θέματα
Δημιουργηθηκε στις Τετάρτη, 02 Μαΐου 2018

Στο πλαίσιο του 2ου Πανελληνίου Φεστιβάλ Κουκλοθεάτρου Καλαμάτας που θα πραγματοποιηθεί από τις 7 ως τις 13 Μαΐου στην Καλαμάτα, εντάσσεται Εκπαιδευτικό-Επιμορφωτικό Τμήμα, που απευθύνεται σε μαθητές, εκπαιδευτικούς αλλά και γονείς – κηδεμόνες. Επισυνάπτεται πίνακας με το περιεχόμενο του Εκπαιδευτικού-Επιμορφωτικού Τμήματος προκειμένου να ενημερωθούν οι σχολικές μονάδες και να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους ώστε να συμμετέχουν. Οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί θα πρέπει να επικοινωνούν εγκαίρως και τηλεφωνικά (2721361544, 6932153845) προκειμένου να ενημερωθούν για τις διαθεσιμότητες και να οριστικοποιήσουν τη συμμετοχή τους, ή για να διοργανωθεί κάποια προγραμματισμένη δραστηριότητα στη σχολική τους μονάδα εφ’ όσον τους ενδιαφέρει.

Το Εκπαιδευτικό-Επιμορφωτικό Τμήμα εντάσσεται στο πρόγραμμα «Μεταφεστιβάλ Βιωματικής Πολιτισμικής Εκπαίδευσης», που συνδιοργανώνουν ο Δήμος Καλαμάτας και η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας (Εργαστήριο Βιωματικής Εκπαίδευσης) σε συνεργασία με πολιτισμικούς θεσμούς και φεστιβάλ της Καλαμάτας. Όλες οι πληροφορίες, καθώς και φωτογραφικό υλικό, όσων περιλαμβάνονται στον επισυναπτόμενο πίνακα, καθώς και όλες οι δράσεις που εντάσσονται στο Μεταφεστιβάλ, όλο το χρόνο, αναρτούνται στον ιστότοπο του Μεταφεστιβάλ metafestival.sch.gr. Ενημερωθείτε λεπτομερώς από το έγγραφο 2287/25-4-2018.

Tuesday the 22nd. Σχεδιασμός / Υλοποίηση / Ενημέρωση: Σοφία Κονταξάκη, Δρ Μηχανικός Η/Υ ΕΜΠ - Ενημέρωση: Αντρέας Κατσαούνης, Δάσκαλος - Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας (Σχ. έτος 2016-2017). Οι διατάξεις και ανακοινώσεις που θα βρείτε στο site αυτό είναι μόνο για την ενημέρωσή σας. Αν θέλετε να κάνετε δημόσια χρήση τους θα πρέπει να έχετε στη διάθεσή σας το πρωτότυπο έγγραφο ή επίσημο αντίγραφό του. Επιφυλασσόμαστε για τυχόν λάθη κατά την ψηφιοποίηση των διατάξεων, για τυχόν λάθη στο πληροφοριακό υλικό που θα βρείτε, όπως και για αλλαγές που έχουν επέλθει σε νόμους, προεδρικά διατάγματα, υπουργικές αποφάσεις κλπ. που παραθέτουμε στις σελίδες αυτές.. Joomla 3.0 templates. All rights reserved.