bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb

Σεμινάριο «Αξιοποιώντας τις σύγχρονες προσεγγίσεις του ‘άγχους’ στο χώρο της Εκπαίδευσης»

Εκτύπωση
Γονική Κατηγορία: Τελευταία Νέα Κατηγορία: Εκπαιδευτικά θέματα
Δημιουργηθηκε στις Τετάρτη, 02 Μαΐου 2018

Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Εργαστήριο Βιωματικής Εκπαίδευσης) διοργανώνει το σεμινάριο αυτό με θέμα: «Αξιοποιώντας τις σύγχρονες προσεγγίσεις του ‘άγχους’ στο χώρο της Εκπαίδευσης» στις 2 Μαΐου 2018 και ώρες 18:00-20:00 στο αμφιθέατρο του 8ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμάτας. Η διοργάνωση γίνεται με αφορμή την «Παγκόσμια Ημέρα Υγείας και Ασφάλειας στην Εργασία», που έχει οριστεί από τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών (Ο.Η.Ε.) να είναι η 28η Απριλίου κάθε έτους.

Για την καλύτερη διοργάνωση του σεμιναρίου οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να στείλουν, αν αυτό είναι εφικτό απλό μήνυμα στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. που θα αναφέρει το ενδιαφέρον τους να παρακολουθήσουν. Θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής καταχωρημένες στο Μητρώο Επιμορφώσεων και Διαπιστεύσεων της Δ.Π.Ε. Μεσσηνίας. Για κάθε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε στα στοιχεία: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , 2721361544, 6932153845. Ενημερωθείτε λεπτομερώς από το έγγραφο υπ' αρ. πρωτ. 2220/23-4-2018 της Δ/νσης ΠΕ Μεσσηνίας.

Saturday the 17th. Σχεδιασμός / Υλοποίηση / Ενημέρωση: Σοφία Κονταξάκη, Δρ Μηχανικός Η/Υ ΕΜΠ - Ενημέρωση: Αντρέας Κατσαούνης, Δάσκαλος - Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας (Σχ. έτος 2016-2017). Οι διατάξεις και ανακοινώσεις που θα βρείτε στο site αυτό είναι μόνο για την ενημέρωσή σας. Αν θέλετε να κάνετε δημόσια χρήση τους θα πρέπει να έχετε στη διάθεσή σας το πρωτότυπο έγγραφο ή επίσημο αντίγραφό του. Επιφυλασσόμαστε για τυχόν λάθη κατά την ψηφιοποίηση των διατάξεων, για τυχόν λάθη στο πληροφοριακό υλικό που θα βρείτε, όπως και για αλλαγές που έχουν επέλθει σε νόμους, προεδρικά διατάγματα, υπουργικές αποφάσεις κλπ. που παραθέτουμε στις σελίδες αυτές.. Joomla 3.0 templates. All rights reserved.