bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb

Ομάδες Εργασίας και Προγραμματισμός Ομάδων Εργασίας Μαΐου – Ιουνίου 2018

Εκτύπωση
Γονική Κατηγορία: Τελευταία Νέα Κατηγορία: Εκπαιδευτικά θέματα
Δημιουργηθηκε στις Τετάρτη, 02 Μαΐου 2018

Οι Ομάδες Εργασίας είναι μια δυνατότητα για συνεργασία των εκπαιδευτικών, με πολλαπλά οφέλη στο εκπαιδευτικό τους έργο, στην επιμόρφωση «από εκπαιδευτικό προς εκπαιδευτικό» (teacher to teacher) στη διοργάνωση σχολικών δραστηριοτήτων αλλά και στην μελέτη και έρευνα θεματικών προς όφελος της εκπαιδευτικής κοινότητας και της κοινωνίας. 

Παρακαλούνται οι εκπαιδευτικοί να παρακολουθούν τις ανακοινώσεις-προσκλήσεις των ομάδων, για την καλύτερη συμμετοχή τους στις δραστηριότητές τους. Θα ανακοινώνονται όλες στον ιστότοπο του Εργαστηρίου Βιωματικής Εκπαίδευσης (http://edulab.sch.gr). Για κάθε αλλαγή σε σχέση με τη σύνθεση των ομάδων θα ακολουθούν σχετικές ανακοινώσεις της Δ.Π.Ε. Μεσσηνίας. Τα μέλη των Ομάδων Εργασίας παραλαμβάνουν Βεβαιώσεις συμμετοχής ανάλογα τη δραστηριότητα και με το άθροισμα των ωρών των δραστηριοτήτων αυτών.

Παρακαλούνται οι σχολικές μονάδες να ενημερώσουν όλους τους εκπαιδευτικούς τους, δεδομένου ότι νέα μέλη στις Ομάδες Εργασίας μπορούν να προστίθενται συνεχώς.

Ενημερωθείτε για τις τρέχουσες ομάδες εργασίας από το έγγραφο υπ' αρ. πρωτ. 2222/23-4-2018 της Δ/νσης ΠΕ Μεσσηνίας

Tuesday the 22nd. Σχεδιασμός / Υλοποίηση / Ενημέρωση: Σοφία Κονταξάκη, Δρ Μηχανικός Η/Υ ΕΜΠ - Ενημέρωση: Αντρέας Κατσαούνης, Δάσκαλος - Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας (Σχ. έτος 2016-2017). Οι διατάξεις και ανακοινώσεις που θα βρείτε στο site αυτό είναι μόνο για την ενημέρωσή σας. Αν θέλετε να κάνετε δημόσια χρήση τους θα πρέπει να έχετε στη διάθεσή σας το πρωτότυπο έγγραφο ή επίσημο αντίγραφό του. Επιφυλασσόμαστε για τυχόν λάθη κατά την ψηφιοποίηση των διατάξεων, για τυχόν λάθη στο πληροφοριακό υλικό που θα βρείτε, όπως και για αλλαγές που έχουν επέλθει σε νόμους, προεδρικά διατάγματα, υπουργικές αποφάσεις κλπ. που παραθέτουμε στις σελίδες αυτές.. Joomla 3.0 templates. All rights reserved.