bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb

Βιωματική Επιμόρφωση Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Εκτύπωση
Γονική Κατηγορία: Τελευταία Νέα Κατηγορία: Εκπαιδευτικά θέματα
Δημιουργηθηκε στις Τετάρτη, 24 Οκτωβρίου 2018

Σας ενημερώνουμε ότι το Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018 θα πραγματοποιηθεί Βιωματική Επιμόρφωση Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης με θέμα: "ΜΜΕ και Εκπαιδευτικές Πρακτικές: Η έμφυλη οπτική στον Κινηματογράφο".

Η επιμόρφωση θα πραγματοποιηθεί από στέλεχος της Γενικής Γραμματείας Ισότητας Φύλων, στην αίθουσα επιμορφώσεων του 13ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμάτας, 09:00 με 13:00. Οι ενδιαφερόμενοι/ες εκπαιδευτικοί θα πρέπει να κάνουν προεγγραφή στην ιστοσελίδα του Εργαστηρίου Βιωματικής Εκπαίδευσης (στο edulab.sch.gr, επιλέγετε «mylab») ως τις 4/11/2018. Θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης στο πλαίσιο του Μητρώου Επιμορφώσεων και Διαπιστεύσεων της Δ.Π.Ε. Μεσσηνίας. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ.

Tuesday the 22nd. Σχεδιασμός / Υλοποίηση / Ενημέρωση: Σοφία Κονταξάκη, Δρ Μηχανικός Η/Υ ΕΜΠ - Ενημέρωση: Αντρέας Κατσαούνης, Δάσκαλος - Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας (Σχ. έτος 2016-2017). Οι διατάξεις και ανακοινώσεις που θα βρείτε στο site αυτό είναι μόνο για την ενημέρωσή σας. Αν θέλετε να κάνετε δημόσια χρήση τους θα πρέπει να έχετε στη διάθεσή σας το πρωτότυπο έγγραφο ή επίσημο αντίγραφό του. Επιφυλασσόμαστε για τυχόν λάθη κατά την ψηφιοποίηση των διατάξεων, για τυχόν λάθη στο πληροφοριακό υλικό που θα βρείτε, όπως και για αλλαγές που έχουν επέλθει σε νόμους, προεδρικά διατάγματα, υπουργικές αποφάσεις κλπ. που παραθέτουμε στις σελίδες αυτές.. Joomla 3.0 templates. All rights reserved.