bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb

Ημερίδα με θέμα «Το αγαπημένο μου βιβλίο γίνεται θεατρική παράσταση»

Εκτύπωση
Γονική Κατηγορία: Τελευταία Νέα Κατηγορία: Εκπαιδευτικά θέματα
Δημιουργηθηκε στις Παρασκευή, 02 Νοεμβρίου 2018

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Τριφυλίας ανακοινώνει τη διοργάνωση ημερίδας με θέμα «Το αγαπημένο μου βιβλίο γίνεται θεατρική παράσταση». Οι εισηγητές θα είναι η κ. Μαίρη Μπιρμπίλη και ο κ. Απόστολος Πάππος, εκπαιδευτικοί και συντάκτες σε γνωστό εκπαιδευτικό ιστότοπο.

Η ημερομηνία διεξαγωγής θα είναι η 10-11-2018, ημέρα Σάββατο, από 11:00 έως 14:00 κι ο χώρος, η αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Γαργαλιάνων. Θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Saturday the 17th. Σχεδιασμός / Υλοποίηση / Ενημέρωση: Σοφία Κονταξάκη, Δρ Μηχανικός Η/Υ ΕΜΠ - Ενημέρωση: Αντρέας Κατσαούνης, Δάσκαλος - Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας (Σχ. έτος 2016-2017). Οι διατάξεις και ανακοινώσεις που θα βρείτε στο site αυτό είναι μόνο για την ενημέρωσή σας. Αν θέλετε να κάνετε δημόσια χρήση τους θα πρέπει να έχετε στη διάθεσή σας το πρωτότυπο έγγραφο ή επίσημο αντίγραφό του. Επιφυλασσόμαστε για τυχόν λάθη κατά την ψηφιοποίηση των διατάξεων, για τυχόν λάθη στο πληροφοριακό υλικό που θα βρείτε, όπως και για αλλαγές που έχουν επέλθει σε νόμους, προεδρικά διατάγματα, υπουργικές αποφάσεις κλπ. που παραθέτουμε στις σελίδες αυτές.. Joomla 3.0 templates. All rights reserved.