bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb

Σεμινάριο από το 6ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμάτας

Εκτύπωση
Γονική Κατηγορία: Τελευταία Νέα Κατηγορία: Εκπαιδευτικά θέματα
Δημιουργηθηκε στις Τετάρτη, 29 Μαΐου 2019

Σας ενημερώνουμε ότι το 6ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμάτας με την υποστήριξη της Διεύθυνσης Π. Ε. Μεσσηνίας και της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Πελοποννήσου οργανώνει σεμινάριο διάρκειας δυόμιση ωρών με θέμα:

 «Ανάπτυξη δεξιοτήτων αλγοριθμικής σκέψης για εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας μέσα από τη σχεδίαση παιχνιδιών Kinect με φυσική αλληλεπίδραση»


Το σεμινάριο θα υλοποιηθεί στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμάτας την Τετάρτη 5 Ιουνίου 2019, ώρα 18:00 -20:30. Ενημερωθείτε αναλυτικά από το έγγραφο με αρ. πρωτ. 92/29-5-2019 του 6ου Δ.Σ. Καλαματας.

Thursday the 2nd. Σχεδιασμός / Υλοποίηση / Ενημέρωση: Σοφία Κονταξάκη, Δρ Μηχανικός Η/Υ ΕΜΠ - Ενημέρωση: Αντρέας Κατσαούνης, Δάσκαλος - Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας (Σχ. έτος 2016-2017). Οι διατάξεις και ανακοινώσεις που θα βρείτε στο site αυτό είναι μόνο για την ενημέρωσή σας. Αν θέλετε να κάνετε δημόσια χρήση τους θα πρέπει να έχετε στη διάθεσή σας το πρωτότυπο έγγραφο ή επίσημο αντίγραφό του. Επιφυλασσόμαστε για τυχόν λάθη κατά την ψηφιοποίηση των διατάξεων, για τυχόν λάθη στο πληροφοριακό υλικό που θα βρείτε, όπως και για αλλαγές που έχουν επέλθει σε νόμους, προεδρικά διατάγματα, υπουργικές αποφάσεις κλπ. που παραθέτουμε στις σελίδες αυτές.. Joomla 3.0 templates. All rights reserved.