bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb

Απογραφή οργάνων Φυσικών Επιστημών - Ε.Κ.Φ.Ε. Μεσσηνίας

Εκτύπωση
Γονική Κατηγορία: Τελευταία Νέα Κατηγορία: Εκπαιδευτικά θέματα
Δημιουργηθηκε στις Κυριακή, 17 Νοεμβρίου 2019

 

Ε.Κ.Φ.Ε. Μεσσηνίας

Απογραφή οργάνων Φυσικών Επιστημών

(Αφορά στα δημοτικά σχολεία όπου υπάρχουν Εργαστήρια και όργανα Φυσικών Επιστημών)

Ενημέρωση ΔΠΕ Μεσσηνίας για τις δράσεις του Ε.Κ.Φ.Ε. στην Π/βάθμια Εκπ/ση

Εγκύκλιος

Πίνακας προς συμπλήρωση

(Προθεσμία 23/12/2019 - με ευθύνη των Διευθυντών/ντριών, Προϊσταμένων)

Κατάλογος οργάνων

Οι απαντήσεις με τους συμπληρωμένους πίνακες μπορούν να υποβάλλονται κατευθείαν στο email του Ε.Κ.Φ.Ε. Μεσσηνίας:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  

και να κοινοποιούνται στο email της Διεύθυνσή μας: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Sunday the 24th. Σχεδιασμός / Υλοποίηση / Ενημέρωση: Σοφία Κονταξάκη, Δρ Μηχανικός Η/Υ ΕΜΠ - Ενημέρωση: Αντρέας Κατσαούνης, Δάσκαλος - Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας (Σχ. έτος 2016-2017). Οι διατάξεις και ανακοινώσεις που θα βρείτε στο site αυτό είναι μόνο για την ενημέρωσή σας. Αν θέλετε να κάνετε δημόσια χρήση τους θα πρέπει να έχετε στη διάθεσή σας το πρωτότυπο έγγραφο ή επίσημο αντίγραφό του. Επιφυλασσόμαστε για τυχόν λάθη κατά την ψηφιοποίηση των διατάξεων, για τυχόν λάθη στο πληροφοριακό υλικό που θα βρείτε, όπως και για αλλαγές που έχουν επέλθει σε νόμους, προεδρικά διατάγματα, υπουργικές αποφάσεις κλπ. που παραθέτουμε στις σελίδες αυτές.. Joomla 3.0 templates. All rights reserved.