bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb

Ενημέρωση για άδειες ομάδων αυξημένου κινδύνου (λόγω κορωνοϊού)

Εκτύπωση
Γονική Κατηγορία: Τελευταία Νέα Κατηγορία: Διοικητικά θέματα
Δημιουργηθηκε στις Τρίτη, 08 Σεπτεμβρίου 2020

Σας ενημερώνουμε ότι, μέχρι την Πέμπη 10-09-2020 και ώρα 10:00 π.μ., οι Διευθυντές και Διευθύντριες, Προϊστάμενοι και Προϊσταμένες, όλων των Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας, καλούνται να καταγράψουν και να αποστείλουν στη Διεύθυνση Π.Ε. Μεσσηνίας (αποκλειστικά μέσω email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  και με θέμα μηνύματος: "Άδειες ομάδων αυξημένου κινδύνου"), τον αριθμό των εκπαιδευτικών και των μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ που ανήκουν σε ομάδες αυξημένου κινδύνου (λόγω Covid19) και που προτίθενται να απουσιάσουν.

yellow bullet Παρακαλούμε, διαβάστε προσεκτικά την Εγκύκλιο με αρ. πρωτ. 117396/Ε3/8-9-2020, ΑΔΑ: 6ΥΗΚ46ΜΤΛΗ-Π64) του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων στην οποία καθορίζονται οι ομάδες αυξημένου κινδύνου καθώς και η διαδικασία και οι προϋποθέσεις χορήγησης των σχετικών αδειών.

Sunday the 20th. Σχεδιασμός / Υλοποίηση / Ενημέρωση: Σοφία Κονταξάκη, Δρ Μηχανικός Η/Υ ΕΜΠ - Ενημέρωση: Αντρέας Κατσαούνης, Δάσκαλος - Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας (Σχ. έτος 2016-2017). Οι διατάξεις και ανακοινώσεις που θα βρείτε στο site αυτό είναι μόνο για την ενημέρωσή σας. Αν θέλετε να κάνετε δημόσια χρήση τους θα πρέπει να έχετε στη διάθεσή σας το πρωτότυπο έγγραφο ή επίσημο αντίγραφό του. Επιφυλασσόμαστε για τυχόν λάθη κατά την ψηφιοποίηση των διατάξεων, για τυχόν λάθη στο πληροφοριακό υλικό που θα βρείτε, όπως και για αλλαγές που έχουν επέλθει σε νόμους, προεδρικά διατάγματα, υπουργικές αποφάσεις κλπ. που παραθέτουμε στις σελίδες αυτές.. Joomla 3.0 templates. All rights reserved.