bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb

Προσωρινές Μεταθέσεις-Τοποθετήσεις

Εκτύπωση
Γονική Κατηγορία: Τελευταία Νέα Κατηγορία: Διοικητικά θέματα
Δημιουργηθηκε στις Τετάρτη, 24 Μαΐου 2017

Το ΠΥΣΠΕ Μεσσηνίας ανακοινώνει (έγγραφο με αρ. πρωτ. 3164/24-05-2017) τις προσωρινές μεταθέσεις- τοποθετήσεις εκπ/κών, κλάδων Δασκάλων, Νηπιαγωγών, Αγγλικής Γλώσσας και ΣΜΕΑΕ – ΤΕ κλάδου Δασκάλων Π. Ε. Μεσσηνίας, οι οποίες έχουν αναρτηθεί στον πίνακα ανακοινώσεων της Δ/νσης ΠΕ Μεσσηνίας και στην ιστοσελίδα μας, στο σύνδεσμο: 

Προσωρινές μεταθέσεις- τοποθετήσεις εκπ/κών

Τυχόν λάθη ή παραλείψεις στις αποφάσεις του συμβουλίου που διαπιστωθούν, θα επανεξεταστούν από το συμβούλιο, ύστερα από τις γραπτές αντιρρήσεις που θα υποβάλει προς το συμβούλιο ο/η ενδιαφερόμενος/η, εντός πέντε (5) εργάσιμων ημερών, από την Τετάρτη 24-05-2017 έως και την Τρίτη 30-05-2017 και ώρα 12:00.

Μετά την παρέλευση της παραπάνω προθεσμίας το ΠΥΣΠΕ θα συνεδριάσει εκ νέου, προκειμένου να οριστικοποιήσει τις μεταθέσεις - τοποθετήσεις.

Saturday the 8th. Σχεδιασμός / Υλοποίηση / Ενημέρωση: Σοφία Κονταξάκη, Δρ Μηχανικός Η/Υ ΕΜΠ - Ενημέρωση: Αντρέας Κατσαούνης, Δάσκαλος - Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας (Σχ. έτος 2016-2017). Οι διατάξεις και ανακοινώσεις που θα βρείτε στο site αυτό είναι μόνο για την ενημέρωσή σας. Αν θέλετε να κάνετε δημόσια χρήση τους θα πρέπει να έχετε στη διάθεσή σας το πρωτότυπο έγγραφο ή επίσημο αντίγραφό του. Επιφυλασσόμαστε για τυχόν λάθη κατά την ψηφιοποίηση των διατάξεων, για τυχόν λάθη στο πληροφοριακό υλικό που θα βρείτε, όπως και για αλλαγές που έχουν επέλθει σε νόμους, προεδρικά διατάγματα, υπουργικές αποφάσεις κλπ. που παραθέτουμε στις σελίδες αυτές.. Joomla 3.0 templates. All rights reserved.