bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb

Απόφαση τοποθέτησης διευθυντών σχολικών μονάδων της Διεύθυνσης Π.Ε. Μεσσηνίας

Εκτύπωση
Γονική Κατηγορία: Τελευταία Νέα Κατηγορία: Διοικητικά θέματα
Δημιουργηθηκε στις Παρασκευή, 28 Ιουλίου 2017

 

Σας γνωστοποιούμε την αριθμ. 6994/28-7-2017 απόφαση τοποθέτησης, των Διευθυντών Σχολικών Μονάδων Διεύθυνσης Π.Ε. Μεσσηνίας, του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης Πελοποννήσου, η οποία έχει αναρτηθεί και στον πίνακα ανακοινώσεων της ΔΠΕ Μεσσηνίας.

Οι τοποθετούμενοι Διευθυντές καλούνται να αναλάβουν υπηρεσία στη Διεύθυνση Π.Ε. Μεσσηνίας την Τρίτη 1 Αυγούστου 2017 και ώρα 10:00 π.μ. (αμφιθέατρο Α. Κουμουνδούρος στο ισόγειο του διοικητηρίου). Μετά την ανάληψη των καθηκόντων θα έχουν συνεργασία με τον Διευθυντή Εκπαίδευσης.

 Απόφαση τοποθέτησης διευθυντών σχολικών μονάδων της Διεύθυνσης Π.Ε. Μεσσηνίας Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης Πελοποννήσου

 

Ανακοινοποίηση απόφασης τοποθέτησης Διευθυντών Σχολικών Μονάδων

 

Monday the 23rd. Σχεδιασμός / Υλοποίηση / Ενημέρωση: Σοφία Κονταξάκη, Δρ Μηχανικός Η/Υ ΕΜΠ - Ενημέρωση: Αντρέας Κατσαούνης, Δάσκαλος - Ενημέρωση: Στέλλα Λιλή, Προϊσταμένη Διοικητικών Θεμάτων - Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας (Σχ. έτος 2016-2017). Οι διατάξεις και ανακοινώσεις που θα βρείτε στο site αυτό είναι μόνο για την ενημέρωσή σας. Αν θέλετε να κάνετε δημόσια χρήση τους θα πρέπει να έχετε στη διάθεσή σας το πρωτότυπο έγγραφο ή επίσημο αντίγραφό του. Επιφυλασσόμαστε για τυχόν λάθη κατά την ψηφιοποίηση των διατάξεων, για τυχόν λάθη στο πληροφοριακό υλικό που θα βρείτε, όπως και για αλλαγές που έχουν επέλθει σε νόμους, προεδρικά διατάγματα, υπουργικές αποφάσεις κλπ. που παραθέτουμε στις σελίδες αυτές.. Joomla 3.0 templates. All rights reserved.