bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb

Υποβολή δήλωσης τοποθέτησης αναπληρωτών εκπαιδευτικών

Εκτύπωση
Γονική Κατηγορία: Τελευταία Νέα Κατηγορία: Διοικητικά θέματα
Δημιουργηθηκε στις Δευτέρα, 04 Δεκεμβρίου 2017

Παρακαλούνται οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί κλ. ΠΕ70-ΔΑΣΚΑΛΩΝ, ΠΕ08-ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ, ΠΕ11-ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ, ΠΕ16-ΜΟΥΣΙΚΗΣ, ΠΕ32-ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ και ΠΕ70-ΔΑΣΚΑΛΩΝ για Τμήματα Ένταξης, που προσλήφθηκαν στη Διεύθυνση ΠΕ Μεσσηνίας την Παρασκευή 01-12-2017 και τη Δευτέρα 04-12-2017, να υποβάλλουν δήλωση τοποθέτησης μέχρι τις 13:00 σήμερα το μεσημέρι βάσει των λειτουργικών κενών που κοινοποιούμε στον παρακάτω σύνδεσμο:

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΕΝΑ

Η υποβολή της δήλωσης τοποθέτησης θα πραγματοποιηθεί συμπληρώνοντας το έγγραφο ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ και προσκομίζοντάς το, με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

1) με αποστολή στο fax 2721361481 (στην περίπτωση αυτή, θεωρούμε απαραίτητη την επιβεβαίωση της λήψης του fax στο τηλέφωνο 2721361556)

2) με αποστολή στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

3) με προσωπική επίδοση στα γραφεία της Διεύθυνσης ΠΕ Μεσσηνίας (Ταχυδρομική διεύθυνση: Ψαρών 15, Διοικητήριο, 6ος όροφος, Καλαμάτα)

Wednesday the 19th. Σχεδιασμός / Υλοποίηση / Ενημέρωση: Σοφία Κονταξάκη, Δρ Μηχανικός Η/Υ ΕΜΠ - Ενημέρωση: Αντρέας Κατσαούνης, Δάσκαλος - Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας (Σχ. έτος 2016-2017). Οι διατάξεις και ανακοινώσεις που θα βρείτε στο site αυτό είναι μόνο για την ενημέρωσή σας. Αν θέλετε να κάνετε δημόσια χρήση τους θα πρέπει να έχετε στη διάθεσή σας το πρωτότυπο έγγραφο ή επίσημο αντίγραφό του. Επιφυλασσόμαστε για τυχόν λάθη κατά την ψηφιοποίηση των διατάξεων, για τυχόν λάθη στο πληροφοριακό υλικό που θα βρείτε, όπως και για αλλαγές που έχουν επέλθει σε νόμους, προεδρικά διατάγματα, υπουργικές αποφάσεις κλπ. που παραθέτουμε στις σελίδες αυτές.. Joomla 3.0 templates. All rights reserved.