bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb

Ράμπες πρόσβασης για άτομα με κινητικά προβλήματα

Εκτύπωση
Γονική Κατηγορία: Τελευταία Νέα Κατηγορία: Διοικητικά θέματα
Δημιουργηθηκε στις Δευτέρα, 04 Δεκεμβρίου 2017

Παρακαλούνται οι Διευθυντές/ντριες και Προϊστάμενοι/ες όλων των σχολικών μονάδων της χώρας (και των σχολικών μονάδων Ειδικής Αγωγής & Εκπαίδευσης) να συμπληρώσουν τον συνημμένο ΠΙΝΑΚΑ, σχετικά με το αν διαθέτει η σχολική τους μονάδα ράμπα πρόσβασης για άτομα με κινητικά προβλήματα (Έγγραφο με αρ. πρωτ. Φ.14/ΦΜ/210123/Δ1/30-11-2017 ΥΠΠΕΘ)

Σε περίπτωση που η σχολική μονάδα δεν διαθέτει ράμπα, παρακαλούνται οι Διευθυντές/ντριες και Προϊστάμενοι/ες να προσδιορίσουν το είδος ράμπας που θα μπορούσε να τοποθετηθεί καθώς και το βαθμό δυσκολίας τοποθέτησής της. Οι συμπληρωμένοι πίνακες θα αποστέλλονται στις οικείες Δ/νσεις Εκπ/σης μέχρι την Παρασκευή 08-12-2017.

Wednesday the 19th. Σχεδιασμός / Υλοποίηση / Ενημέρωση: Σοφία Κονταξάκη, Δρ Μηχανικός Η/Υ ΕΜΠ - Ενημέρωση: Αντρέας Κατσαούνης, Δάσκαλος - Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας (Σχ. έτος 2016-2017). Οι διατάξεις και ανακοινώσεις που θα βρείτε στο site αυτό είναι μόνο για την ενημέρωσή σας. Αν θέλετε να κάνετε δημόσια χρήση τους θα πρέπει να έχετε στη διάθεσή σας το πρωτότυπο έγγραφο ή επίσημο αντίγραφό του. Επιφυλασσόμαστε για τυχόν λάθη κατά την ψηφιοποίηση των διατάξεων, για τυχόν λάθη στο πληροφοριακό υλικό που θα βρείτε, όπως και για αλλαγές που έχουν επέλθει σε νόμους, προεδρικά διατάγματα, υπουργικές αποφάσεις κλπ. που παραθέτουμε στις σελίδες αυτές.. Joomla 3.0 templates. All rights reserved.