bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb

Συμπλήρωση φόρμας δήλωσης στοιχείων προσβασιμότητας σχολικής μονάδας – Παράταση

Εκτύπωση
Γονική Κατηγορία: Τελευταία Νέα Κατηγορία: Διοικητικά θέματα
Δημιουργηθηκε στις Δευτέρα, 04 Δεκεμβρίου 2017

itye siteΕνημερώνουμε τους Διευθυντές/ντριες δημοτικών σχολείων και τις Προϊσταμένες Νηπιαγωγείων ότι μέχρι και την Παρασκευή 8/12/2017 δίνεται παράταση για τη συμπλήρωση του ερωτηματολογίου στη «Φόρμα Δήλωσης Στοιχείων Προσβασιμότητας Σχολικής Μονάδας». Σημειώνεται πως δε θα δοθεί εκ νέου παράταση μετά την παρέλευση αυτής.

Υπενθυμίζουμε πως για τη συμπλήρωση της φόρμας, αρχικά, μπαίνετε στον ιστότοπο http://publications.cti.gr, επιλέγετε την ένδειξη «Δημόσια Σχολεία» και έπειτα χρησιμοποιείτε τα στοιχεία πρόσβασης που διαθέτετε από το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο. Για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση ή πληροφορία παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον κ. Φ. Φώσκολο, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή με τον κ. Α. Τσίρμπα, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. . (Περισσότερες λεπτομέρειες στο έγγραφο της Διεύθυνσης Εκδόσεων του ΙΤΥΕ Διόφαντος)

Thursday the 18th. Σχεδιασμός / Υλοποίηση / Ενημέρωση: Σοφία Κονταξάκη, Δρ Μηχανικός Η/Υ ΕΜΠ - Ενημέρωση: Αντρέας Κατσαούνης, Δάσκαλος - Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας (Σχ. έτος 2016-2017). Οι διατάξεις και ανακοινώσεις που θα βρείτε στο site αυτό είναι μόνο για την ενημέρωσή σας. Αν θέλετε να κάνετε δημόσια χρήση τους θα πρέπει να έχετε στη διάθεσή σας το πρωτότυπο έγγραφο ή επίσημο αντίγραφό του. Επιφυλασσόμαστε για τυχόν λάθη κατά την ψηφιοποίηση των διατάξεων, για τυχόν λάθη στο πληροφοριακό υλικό που θα βρείτε, όπως και για αλλαγές που έχουν επέλθει σε νόμους, προεδρικά διατάγματα, υπουργικές αποφάσεις κλπ. που παραθέτουμε στις σελίδες αυτές.. Joomla 3.0 templates. All rights reserved.