bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb

Ανακοίνωση πινάκων μονάδων μεταθέσεων από Περιοχή σε Περιοχή, σε ΣΜΕΑΕ-ΚΕΔΔΥ και για Βελτίωση και Οριστική Τοποθέτηση - Υποβολή ενστάσεων

Εκτύπωση
Γονική Κατηγορία: Τελευταία Νέα Κατηγορία: Διοικητικά θέματα
Δημιουργηθηκε στις Πέμπτη, 07 Δεκεμβρίου 2017

Με το έγγραφο υπ' αρ. πρωτ. 9765/7-12-2017, η Διεύθυνση Π.Ε Μεσσηνίας ανακοινώνει τους πίνακες με τις μονάδες και τα στοιχεία των αιτούμενων μετάθεση από περιοχή σε περιοχή, σε Σ.Μ.Ε.Α.Ε.- ΕΕΕΕΚ- ΚΕ.Δ.Δ.Υ. και για βελτίωση και οριστική τοποθέτηση εκπαιδευτικών, για το σχολικό έτος 2017-2018. Ενστάσεις θα υποβάλλονται από 08-12-2017 μέχρι και 14-12-2017 (Κατεβάστε το ΕΝΤΥΠΟ ΕΝΣΤΑΣΗΣ).

Πίνακες μεταθέσεων από περιοχή σε περιοχή

Πίνακες μεταθέσεων από περιοχή σε περιοχή για ΣΜΕΑΕ-ΚΕΔΔΥ-ΕΕΕΕΚ

Πίνακες μεταθέσεων για βελτίωση ή οριστική τοποθέτηση

Wednesday the 19th. Σχεδιασμός / Υλοποίηση / Ενημέρωση: Σοφία Κονταξάκη, Δρ Μηχανικός Η/Υ ΕΜΠ - Ενημέρωση: Αντρέας Κατσαούνης, Δάσκαλος - Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας (Σχ. έτος 2016-2017). Οι διατάξεις και ανακοινώσεις που θα βρείτε στο site αυτό είναι μόνο για την ενημέρωσή σας. Αν θέλετε να κάνετε δημόσια χρήση τους θα πρέπει να έχετε στη διάθεσή σας το πρωτότυπο έγγραφο ή επίσημο αντίγραφό του. Επιφυλασσόμαστε για τυχόν λάθη κατά την ψηφιοποίηση των διατάξεων, για τυχόν λάθη στο πληροφοριακό υλικό που θα βρείτε, όπως και για αλλαγές που έχουν επέλθει σε νόμους, προεδρικά διατάγματα, υπουργικές αποφάσεις κλπ. που παραθέτουμε στις σελίδες αυτές.. Joomla 3.0 templates. All rights reserved.