bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb

Διαδικασία απόκτησης ψηφιακής υπογραφής

Εκτύπωση
Γονική Κατηγορία: Τελευταία Νέα Κατηγορία: Διοικητικά θέματα
Δημιουργηθηκε στις Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου 2018

Σας ενημερώνουμε ότι οι Διευθυντές/ντριες και Προϊστάμενοι/ες σχολικών μονάδων μπορούν να αποκτήσουν ψηφιακή υπογρφή για να πραγματοποιούν τις ηλεκτρονικές τους συναλλαγές. Για τη διευκόλυνσή όλων, συγκεντρώσαμε το ενημερωτικό υλικό που ακολουθεί.

Ωστόσο, για περαιτέρω βοήθεια, επειδή ορισμένα από τα βήματα για την απόκτηση ψηφιακής υπογραφής απαιτούν προχωρημένη τεχνική κατάρτιση σε θέματα υπολογιστών, σας προτείνουμε να επικαλεστείτε τη βοήθεια του εκπαιδευτικού Πληροφορικής της σχολικής σας μονάδας και, σε περίπτωση που ο εν λόγω εκπαιδευτικός δεν είναι διαθέσιμος, να απευθυνθείτε στην υπηρεσία ΚΕΠΛΗΝΕΤ της Περιφέρειάς μας. 

Ενημερωτικό/βοηθητικό υλικό για την απόκτηση ψηφιακής υπογραφής: 

 Σ Υ Ν Ο Π Τ Ι Κ Ε Σ    Ο Δ Η Γ Ι Ε Σ

 Λίστα ΑΔΔΥ

 Υποβολή αίτησης Ψηφιακών Πιστοποιητικών -ΕΡΜΗΣ

 Αίτηση ΚΕΠ

 Εγκατάσταση Ψηφιακών Πιστοποιητικών

 Εκδοση ψηφιακών πιστοποιητικών

 Οδηγίες χρήσης για το πρόγραμμα Sign_with_jsign

 Οδηγίες για αναγνώριση ψηφιακών υπογραφών

Sunday the 20th. Σχεδιασμός / Υλοποίηση / Ενημέρωση: Σοφία Κονταξάκη, Δρ Μηχανικός Η/Υ ΕΜΠ - Ενημέρωση: Αντρέας Κατσαούνης, Δάσκαλος - Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας (Σχ. έτος 2016-2017). Οι διατάξεις και ανακοινώσεις που θα βρείτε στο site αυτό είναι μόνο για την ενημέρωσή σας. Αν θέλετε να κάνετε δημόσια χρήση τους θα πρέπει να έχετε στη διάθεσή σας το πρωτότυπο έγγραφο ή επίσημο αντίγραφό του. Επιφυλασσόμαστε για τυχόν λάθη κατά την ψηφιοποίηση των διατάξεων, για τυχόν λάθη στο πληροφοριακό υλικό που θα βρείτε, όπως και για αλλαγές που έχουν επέλθει σε νόμους, προεδρικά διατάγματα, υπουργικές αποφάσεις κλπ. που παραθέτουμε στις σελίδες αυτές.. Joomla 3.0 templates. All rights reserved.