bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb

ΘαυμαστικόΕπικοινωνία με τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας στο πλαίσιο λήψης μέτρων αντιμετώπισης της πανδημίας του κορωνοϊού

Επειδή εφαρμόζεται πρόγραμμα εκ περιτροπής τηλε-εργασίας των εργαζόμενων στη Διεύθυνση Εκπαίδευσης μπορείτε να στέλνετε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αναφέροντας τον υπάλληλο στον οποίο απευθύνεται το αίτημα/ερώτημά σας, ενώ στην περίπτωση όπου στέλνετε συμπληρωματικά έγγραφα που αφορούν προηγούμενο μήνυμα/αίτημα το οποίο βρίσκεται σε εκκρεμότητα θα πρέπει υποχρεωτικά να το αναφέρετε. Κάθε μήνυμα προωθείται στον αρμόδιο υπάλληλο που τηλε-εργάζεται και απαντάται αυθημερόν όποτε είναι δυνατόν.

  • Για ζητήματα που απαιτούν φυσική παρουσία, η είσοδος στην Υπηρεσία θα γίνεται με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας (μάσκα, ραντεβού) κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης με τον αρμόδιο υπάλληλο. Επισημαίνεται ότι η δια ζώσης επικοινωνία πρέπει να επιλέγεται αφού εξαντλούνται οι άλλες δυνατότητες επικοινωνίας (τηλεφωνικά ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου).
  • Για τη διευκόλυνση όλων υπάρχει στην είσοδο του κτιρίου γραμματοκιβώτιο στο οποίο μπορείτε να αφήνετε την αλληλογραφία που προορίζεται για την ΔΠΕ Μεσσηνίας.

Ευχαριστούμε για τη συνεργασία, είμαστε στη διάθεσή σας για οτιδήποτε χρειάζεστε.

Διαδικασία απόκτησης ψηφιακής υπογραφής

Εκτύπωση
Γονική Κατηγορία: Τελευταία Νέα Κατηγορία: Διοικητικά θέματα
Δημιουργηθηκε στις Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου 2018

Σας ενημερώνουμε ότι οι Διευθυντές/ντριες και Προϊστάμενοι/ες σχολικών μονάδων μπορούν να αποκτήσουν ψηφιακή υπογρφή για να πραγματοποιούν τις ηλεκτρονικές τους συναλλαγές. Για τη διευκόλυνσή όλων, συγκεντρώσαμε το ενημερωτικό υλικό που ακολουθεί.

Ωστόσο, για περαιτέρω βοήθεια, επειδή ορισμένα από τα βήματα για την απόκτηση ψηφιακής υπογραφής απαιτούν προχωρημένη τεχνική κατάρτιση σε θέματα υπολογιστών, σας προτείνουμε να επικαλεστείτε τη βοήθεια του εκπαιδευτικού Πληροφορικής της σχολικής σας μονάδας και, σε περίπτωση που ο εν λόγω εκπαιδευτικός δεν είναι διαθέσιμος, να απευθυνθείτε στην υπηρεσία ΚΕΠΛΗΝΕΤ της Περιφέρειάς μας. 

Ενημερωτικό/βοηθητικό υλικό για την απόκτηση ψηφιακής υπογραφής: 

 Σ Υ Ν Ο Π Τ Ι Κ Ε Σ    Ο Δ Η Γ Ι Ε Σ

 Λίστα ΑΔΔΥ

 Υποβολή αίτησης Ψηφιακών Πιστοποιητικών -ΕΡΜΗΣ

 Αίτηση ΚΕΠ

 Εγκατάσταση Ψηφιακών Πιστοποιητικών

 Εκδοση ψηφιακών πιστοποιητικών

 Οδηγίες χρήσης για το πρόγραμμα Sign_with_jsign

 Οδηγίες για αναγνώριση ψηφιακών υπογραφών

Sunday the 28th. Σχεδιασμός / Υλοποίηση / Ενημέρωση: Σοφία Κονταξάκη, Δρ Μηχανικός Η/Υ ΕΜΠ - Ενημέρωση: Αντρέας Κατσαούνης, Δάσκαλος - Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας (Σχ. έτος 2016-2017). Οι διατάξεις και ανακοινώσεις που θα βρείτε στο site αυτό είναι μόνο για την ενημέρωσή σας. Αν θέλετε να κάνετε δημόσια χρήση τους θα πρέπει να έχετε στη διάθεσή σας το πρωτότυπο έγγραφο ή επίσημο αντίγραφό του. Επιφυλασσόμαστε για τυχόν λάθη κατά την ψηφιοποίηση των διατάξεων, για τυχόν λάθη στο πληροφοριακό υλικό που θα βρείτε, όπως και για αλλαγές που έχουν επέλθει σε νόμους, προεδρικά διατάγματα, υπουργικές αποφάσεις κλπ. που παραθέτουμε στις σελίδες αυτές.. Joomla 3.0 templates. All rights reserved.