bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb

Ο νέος διαδικτυακός τόπος της Διεύθυνσης Π.Ε. Μεσσηνίας γιορτάζει ένα χρόνο λειτουργίας

Εκτύπωση
Γονική Κατηγορία: Τελευταία Νέα Κατηγορία: Διοικητικά θέματα
Δημιουργηθηκε στις Πέμπτη, 01 Μαρτίου 2018

Ένα χρόνο μετά την έναρξη της λειτουργίας του, ο διαδικτυακός τόπος της Διεύθυνσης Π.Ε. Μεσσηνίας http://dipe.mes.sch.gr μετρά πάνω από 70.000 επισκέψεις σε σύνολο χρηστών που ξεπερνά τις 10.000. Συνεχίζουμε να στοχεύουμε στην ποιοτική αναβάθμιση της Διοίκησης και την ουσιαστική βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους εκπαιδευτικούς της περιφέρειάς μας και τους υπόλοιπους ενδιαφερόμενους, προσφέροντας έγκαιρη, έγκυρη και υπεύθυνη ενημέρωση νομοθετικού, διοικητικού, οικονομικού και εκπαιδευτικού περιεχομένου.

Παρακάτω παρατίθεται ο πίνακας με τα δεδομένα επισκεψιμότητας τα οποία αφορούν στην περίοδο του τρέχοντος σχολικού έτους 2017-2018 μέχρι σήμερα. Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιοδήποτε σχόλιο, πρόταση, παρατήρηση κ.ό.κ. μέσω του ηλεκτρονικού μας ταχυδρομείου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία και την εμπιστοσύνη σας.

 

Tuesday the 22nd. Σχεδιασμός / Υλοποίηση / Ενημέρωση: Σοφία Κονταξάκη, Δρ Μηχανικός Η/Υ ΕΜΠ - Ενημέρωση: Αντρέας Κατσαούνης, Δάσκαλος - Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας (Σχ. έτος 2016-2017). Οι διατάξεις και ανακοινώσεις που θα βρείτε στο site αυτό είναι μόνο για την ενημέρωσή σας. Αν θέλετε να κάνετε δημόσια χρήση τους θα πρέπει να έχετε στη διάθεσή σας το πρωτότυπο έγγραφο ή επίσημο αντίγραφό του. Επιφυλασσόμαστε για τυχόν λάθη κατά την ψηφιοποίηση των διατάξεων, για τυχόν λάθη στο πληροφοριακό υλικό που θα βρείτε, όπως και για αλλαγές που έχουν επέλθει σε νόμους, προεδρικά διατάγματα, υπουργικές αποφάσεις κλπ. που παραθέτουμε στις σελίδες αυτές.. Joomla 3.0 templates. All rights reserved.