bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb

Πρόσκληση υποβολής αιτήσεων απόσπασης εκπαιδευτικών εντός Π.Υ.Σ.Π.Ε. Μεσσηνίας διδ. Έτους 2018-2019

Εκτύπωση
Γονική Κατηγορία: Τελευταία Νέα Κατηγορία: Διοικητικά θέματα
Δημιουργηθηκε στις Παρασκευή, 29 Ιουνίου 2018

 

Καλούνται οι εκπαιδευτικοί όλων των κλάδων που επιθυμούν απόσπαση εντός Π.Υ.Σ.Π.Ε., για το διδακτικό έτος 2018-2019, να υποβάλουν αίτηση από την Δευτέρα 02/07/2018 έως και την Παρασκευή 20/07/2018 στη Δ/νση Π.Ε. Μεσσηνίας με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

1. είτε ηλεκτρονικά χρησιμοποιώντας τις φόρμες της Διεύθυνσης Π.Ε. Μεσσηνίας στους συνδέσμους:

ΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟΣΠΑΣΗΣ ΕΝΤΟΣ ΠΥΣΠΕ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΓΙΑ ΕΚΠ/ΚΟΥΣ ΚΛ.ΠΕ60

ΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟΣΠΑΣΗΣ ΕΝΤΟΣ ΠΥΣΠΕ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΓΙΑ ΕΚΠ/ΚΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΚΛΑΔΩΝ

 

2. είτε αυτοπροσώπως στα γραφεία της Διεύθυνσης (Ψαρών 15, Διοικητήριο, 6ος όροφος, Γραφεία 603 & 605).

 

Σε περίπτωση υποβολής της δήλωσης μέσω ηλεκτρονικής φόρμας, θα σας αποσταλεί ηλεκτρονικό μήνυμα επιβεβαίωσης το συντομότερο δυνατό και πάντως πριν τη λήξη της προθεσμίας των αιτήσεων. Σημειώνεται ότι σε περίπτωση που πρέπει να επισυναφθούν δικαιολογητικά, αυτά να σταλούν με ηλεκτρονικό μήνυμα στη Διεύθυνση Π.Ε. Μεσσηνίας ( Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ) την υποβολή της αίτησης και πριν τη λήξη της προθεσμίας βάζοντας ως θέμα του μηνύματος "Υποβολή δικαιολογητικών για απόσπαση – Ονοματεπώνυμο").

Επισυνάπτουμε την εγκύκλιο υπ' αρ. πρωτ. 4063/29-06-2018 της Διεύθυνσης ΠΕ Μεσσηνίας για να πληροφορηθείτε λεπτομερέστερα σχετικά με τη μοριοδότηση και την όλη διαδικασία.

 

Saturday the 17th. Σχεδιασμός / Υλοποίηση / Ενημέρωση: Σοφία Κονταξάκη, Δρ Μηχανικός Η/Υ ΕΜΠ - Ενημέρωση: Αντρέας Κατσαούνης, Δάσκαλος - Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας (Σχ. έτος 2016-2017). Οι διατάξεις και ανακοινώσεις που θα βρείτε στο site αυτό είναι μόνο για την ενημέρωσή σας. Αν θέλετε να κάνετε δημόσια χρήση τους θα πρέπει να έχετε στη διάθεσή σας το πρωτότυπο έγγραφο ή επίσημο αντίγραφό του. Επιφυλασσόμαστε για τυχόν λάθη κατά την ψηφιοποίηση των διατάξεων, για τυχόν λάθη στο πληροφοριακό υλικό που θα βρείτε, όπως και για αλλαγές που έχουν επέλθει σε νόμους, προεδρικά διατάγματα, υπουργικές αποφάσεις κλπ. που παραθέτουμε στις σελίδες αυτές.. Joomla 3.0 templates. All rights reserved.