bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb

Υποβολή δήλωσης προτίμησης σχολικών μονάδων για τους αποσπασμένους εκπαιδευτικούς από άλλα Π.Υ.Σ.Π.Ε/Π.Υ.Σ.Δ.Ε., στο Π.Υ.Σ.Π.Ε Μεσσηνίας

Εκτύπωση
Γονική Κατηγορία: Τελευταία Νέα Κατηγορία: Διοικητικά θέματα
Δημιουργηθηκε στις Πέμπτη, 12 Ιουλίου 2018

 

Κοινοποιούμε τις κενές οργανικές θέσεις των σχολικών μονάδων Π.Ε. Μεσσηνίας όλων των κλάδων και ΣΜΕΑΕ – ΤΕ. Καλούνται οι αποσπασμένοι, από άλλα Π.Υ.Σ.Π.Ε/Π.Υ.Σ.Δ.Ε., στο Π.Υ.Σ.Π.Ε Μεσσηνίας εκπαιδευτικοί, να υποβάλουν σχετική δήλωση προτιμήσεων από Πέμπτη 12-07-2018 έως και Παρασκευή 20-07-2018.

1) είτε ηλεκτρονικά χρησιμοποιώντας τις φόρμες της Διεύθυνσης Π.Ε. Μεσσηνίας στους συνδέσμους:

ΦΟΡΜΑ ΓΙΑ ΕΚΠ/ΚΟΥΣ ΚΛ. ΠΕ60
ΦΟΡΜΑ ΓΙΑ ΕΚΠ/ΚΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΚΛΑΔΩΝ

2) είτε αυτοπροσώπως ή με fax (27213-61481) ή με ηλεκτρονικό μήνυμα ( Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ).

Κατά τη συμπλήρωση της σχετικής δήλωσης προτιμήσεων να ληφθούν υπόψη και πιθανά λειτουργικά κενά που θα προκύψουν με την έναρξη του σχολικού έτους (μακροχρόνιες άδειες κ.λ.π.).

Επισυνάπτονται:

1. Κατάλογος οργανικών κενών, για τους αποσπασμένους εκπαιδευτικούς από άλλα Π.Υ.Σ.Π.Ε/Π.Υ.Σ.Δ.Ε.

2. ΕΝΤΥΠΟ ΔΗΛΩΣΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΕΝΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΑΠΟ ΑΛΛΟ  Π.Υ.Σ.Π.Ε/Π.Υ.Σ.Δ.Ε. ΣΤΟ Π.Υ.Σ.Π.Ε. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ 

 
Saturday the 17th. Σχεδιασμός / Υλοποίηση / Ενημέρωση: Σοφία Κονταξάκη, Δρ Μηχανικός Η/Υ ΕΜΠ - Ενημέρωση: Αντρέας Κατσαούνης, Δάσκαλος - Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας (Σχ. έτος 2016-2017). Οι διατάξεις και ανακοινώσεις που θα βρείτε στο site αυτό είναι μόνο για την ενημέρωσή σας. Αν θέλετε να κάνετε δημόσια χρήση τους θα πρέπει να έχετε στη διάθεσή σας το πρωτότυπο έγγραφο ή επίσημο αντίγραφό του. Επιφυλασσόμαστε για τυχόν λάθη κατά την ψηφιοποίηση των διατάξεων, για τυχόν λάθη στο πληροφοριακό υλικό που θα βρείτε, όπως και για αλλαγές που έχουν επέλθει σε νόμους, προεδρικά διατάγματα, υπουργικές αποφάσεις κλπ. που παραθέτουμε στις σελίδες αυτές.. Joomla 3.0 templates. All rights reserved.