bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb

Τοποθετήσεις λειτουργικά υπεράριθμων εκπαιδευτικών κλάδων ΠΕ70-ΔΑΣΚΑΛΩΝ και ΠΕ60-ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ

Εκτύπωση
Γονική Κατηγορία: Τελευταία Νέα Κατηγορία: Διοικητικά θέματα
Δημιουργηθηκε στις Τετάρτη, 01 Αυγούστου 2018

Ανακοινώνουμε τις τοποθετήσεις των λειτουργικά υπεράριθμων εκπαιδευτικών κλάδων ΠΕ70-ΔΑΣΚΑΛΩΝ και ΠΕ60-ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ της Διεύθυνσης ΠΕ Μεσσηνίας:

ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΩΝ ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΩΝ ΕΚΠ/ΚΩΝ ΠΕ70&ΠΕ60

Σας ενημερώνουμε ότι οι προσωρινές αποσπάσεις, τοποθετήσεις και διαθέσεις θα ολοκληρωθούν και θα ανακοινωθούν από το ΠΥΣΠΕ Μεσσηνίας έως τις αρχές τις επόμενης εβδομάδας.

Saturday the 17th. Σχεδιασμός / Υλοποίηση / Ενημέρωση: Σοφία Κονταξάκη, Δρ Μηχανικός Η/Υ ΕΜΠ - Ενημέρωση: Αντρέας Κατσαούνης, Δάσκαλος - Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας (Σχ. έτος 2016-2017). Οι διατάξεις και ανακοινώσεις που θα βρείτε στο site αυτό είναι μόνο για την ενημέρωσή σας. Αν θέλετε να κάνετε δημόσια χρήση τους θα πρέπει να έχετε στη διάθεσή σας το πρωτότυπο έγγραφο ή επίσημο αντίγραφό του. Επιφυλασσόμαστε για τυχόν λάθη κατά την ψηφιοποίηση των διατάξεων, για τυχόν λάθη στο πληροφοριακό υλικό που θα βρείτε, όπως και για αλλαγές που έχουν επέλθει σε νόμους, προεδρικά διατάγματα, υπουργικές αποφάσεις κλπ. που παραθέτουμε στις σελίδες αυτές.. Joomla 3.0 templates. All rights reserved.