bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb

Λειτουργικά κενά αναπληρωτών εκπαιδευτικών 2018 2019

Εκτύπωση
Γονική Κατηγορία: Τελευταία Νέα Κατηγορία: Διοικητικά θέματα
Δημιουργηθηκε στις Πέμπτη, 06 Σεπτεμβρίου 2018

 

Λειτουργικά κενά αναπληρωτών εκπαιδευτικών 2018 2019

Δήλωση τοποθέτησης

 

Λειτουργικά κενά Τάξεων Υποδοχής (ΖΕΠ):

Σχετικά με τα λειτουργικά κενά Τάξεων Υποδοχής (ΖΕΠ), μπορείτε να δηλώσετε τα Δημοτικά Σχολεία που αναφέρονται στην παρακάτω Απόφαση της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πελοποννήσου:

Απόφαση ίδρυσης Τάξεων Υποδοχής (Τ.Υ.) Ι και ΙΙ Ζ.Ε.Π.  

 

Οι δηλώσεις θα γίνουν έως Παρασκευή και ώρα 15:00 στη ΔΠΕ Μεσσηνίας με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

fax: 2721361481

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αυτοπροσώπως

 

Σε περίπτωση που δεν παρουσιαστούν όλοι οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί, το ΠΥΣΠΕ θα αναπροσαρμόσει τα κενά με βάση τις άμεσες ανάγκες των σχολικών μονάδων και θα προβεί στις αντίστοιχες τοποθετήσεις για όλες τις ειδικότητες.   

Για τις ειδικότητες ΠΕ11 και ΠΕ86, τα κενά θα ανακοινωθούν αύριο, Παρασκευή 07-09-2018, μετά την τοποθέτηση και διάθεση των εκπαιδευτικών των αντίστοιχων ειδικοτήτων της β/θμιας εκπ/σης και η προθεσμία για την υποβολή των δηλώσεων θα ανακοινωθεί μαζί με τα κενά.

 

Saturday the 17th. Σχεδιασμός / Υλοποίηση / Ενημέρωση: Σοφία Κονταξάκη, Δρ Μηχανικός Η/Υ ΕΜΠ - Ενημέρωση: Αντρέας Κατσαούνης, Δάσκαλος - Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας (Σχ. έτος 2016-2017). Οι διατάξεις και ανακοινώσεις που θα βρείτε στο site αυτό είναι μόνο για την ενημέρωσή σας. Αν θέλετε να κάνετε δημόσια χρήση τους θα πρέπει να έχετε στη διάθεσή σας το πρωτότυπο έγγραφο ή επίσημο αντίγραφό του. Επιφυλασσόμαστε για τυχόν λάθη κατά την ψηφιοποίηση των διατάξεων, για τυχόν λάθη στο πληροφοριακό υλικό που θα βρείτε, όπως και για αλλαγές που έχουν επέλθει σε νόμους, προεδρικά διατάγματα, υπουργικές αποφάσεις κλπ. που παραθέτουμε στις σελίδες αυτές.. Joomla 3.0 templates. All rights reserved.