bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb

Πλήρωση θέσεων Υποδιευθυντών Δημοτικών Σχολείων Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας

Εκτύπωση
Γονική Κατηγορία: Τελευταία Νέα Κατηγορία: Διοικητικά θέματα
Δημιουργηθηκε στις Δευτέρα, 07 Ιανουαρίου 2019

Σας κοινοποιούμε την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πλήρωση θέσεων Υποδιευθυντών Δημοτικών Σχολείων Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας με θητεία, στις ακόλουθες Σχολικές Μονάδες: ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΡΦΑΡΩΝ, 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕΣΣΗΝΗΣ και 3ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ.

Καλούμε τους ενδιαφερόμενους εκπαιδευτικούς της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης που το επιθυμούν και πληρούν τις προϋποθέσεις επιλογής, να υποβάλουν αίτηση υποψηφιότητας, από την Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019 μέχρι και τη Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 15:00, στα Γραφεία της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας.

Ενημερωθείτε για τη διαδικασία επιλογής, τις προϋποθέσεις και τα υποβλητέα δικαιολογητικά από την εγκύκλιο στο έγγραφο υπ' αρ. 15/7-1-2018 της Διεύθυνσης Π.Ε. Μεσσηνίας

Συνημμένα:

Saturday the 17th. Σχεδιασμός / Υλοποίηση / Ενημέρωση: Σοφία Κονταξάκη, Δρ Μηχανικός Η/Υ ΕΜΠ - Ενημέρωση: Αντρέας Κατσαούνης, Δάσκαλος - Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας (Σχ. έτος 2016-2017). Οι διατάξεις και ανακοινώσεις που θα βρείτε στο site αυτό είναι μόνο για την ενημέρωσή σας. Αν θέλετε να κάνετε δημόσια χρήση τους θα πρέπει να έχετε στη διάθεσή σας το πρωτότυπο έγγραφο ή επίσημο αντίγραφό του. Επιφυλασσόμαστε για τυχόν λάθη κατά την ψηφιοποίηση των διατάξεων, για τυχόν λάθη στο πληροφοριακό υλικό που θα βρείτε, όπως και για αλλαγές που έχουν επέλθει σε νόμους, προεδρικά διατάγματα, υπουργικές αποφάσεις κλπ. που παραθέτουμε στις σελίδες αυτές.. Joomla 3.0 templates. All rights reserved.