bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb

Προσωρινές Μεταθέσεις-Τοποθετήσεις κλάδων ΠΕ60 Νηπιαγωγών και ΠΕ70 Δασκάλων

Εκτύπωση
Γονική Κατηγορία: Τελευταία Νέα Κατηγορία: Διοικητικά θέματα

Το ΠΥΣΠΕ Μεσσηνίας ανακοινώνει (έγγραφο με αρ. πρωτ. 4355/30-5-2019) τις προσωρινές μεταθέσεις- τοποθετήσεις εκπ/κών, κλάδων ΠΕ70 και ΠΕ60, Π. Ε. Μεσσηνίας για το έτος 2019.

 Τυχόν λάθη ή παραλείψεις στις αποφάσεις του συμβουλίου που διαπιστωθούν, θα επανεξεταστούν από το συμβούλιο, ύστερα από τις γραπτές αντιρρήσεις που θα υποβάλει προς το συμβούλιο ο/η ενδιαφερόμενος/η, εντός πέντε (5)εργασίμων ημερών, δηλαδή από την Πέμπτη 30-05-2019 έως και την Τετάρτη 05-06-2019 και ώρα 12:00. Μετά την παρέλευση της παραπάνω προθεσμίας το ΠΥΣΠΕ θα συνεδριάσει εκ νέου, προκειμένου να οριστικοποιήσει τις μεταθέσεις – τοποθετήσεις.

ΠΙΝΑΚΕΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΩΝ ΜΕΤΑΘΕΣΕΩΝ - ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΩΝ

Wednesday the 8th. Σχεδιασμός / Υλοποίηση / Ενημέρωση: Σοφία Κονταξάκη, Δρ Μηχανικός Η/Υ ΕΜΠ - Ενημέρωση: Αντρέας Κατσαούνης, Δάσκαλος - Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας (Σχ. έτος 2016-2017). Οι διατάξεις και ανακοινώσεις που θα βρείτε στο site αυτό είναι μόνο για την ενημέρωσή σας. Αν θέλετε να κάνετε δημόσια χρήση τους θα πρέπει να έχετε στη διάθεσή σας το πρωτότυπο έγγραφο ή επίσημο αντίγραφό του. Επιφυλασσόμαστε για τυχόν λάθη κατά την ψηφιοποίηση των διατάξεων, για τυχόν λάθη στο πληροφοριακό υλικό που θα βρείτε, όπως και για αλλαγές που έχουν επέλθει σε νόμους, προεδρικά διατάγματα, υπουργικές αποφάσεις κλπ. που παραθέτουμε στις σελίδες αυτές.. Joomla 3.0 templates. All rights reserved.