bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb

Ανακοίνωση κενών οργανικών θέσεων κλάδων Αγγλικής Γλώσσας ΠΕ06, και Φυσικής Αγωγής ΠΕ11 – Υποβολή δηλώσεων εκπαιδευτικών

Εκτύπωση
Γονική Κατηγορία: Τελευταία Νέα Κατηγορία: Διοικητικά θέματα

Σας κοινοποιούμε (έγγραφο με αρ. πρωτ. 4356/30-5-2019) συνοδευτικά τις κενές οργανικές θέσεις των σχολικών μονάδων Π.Ε. Μεσσηνίας, κλάδων Αγγλικής Γλώσσας ΠΕ06, και Φυσικής Αγωγής ΠΕ11, όπως προσδιορίστηκαν από το ΠΥΣΠΕ με την αριθμ. 12/30-05-2019 πράξη του. Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί να υποβάλουν σχετική δήλωση προτίμησης σχολικών μονάδων (μέχρι 20 προτιμήσεις) εντός πέντε (5) εργάσιμων ημερών και συγκεκριμένα από Πέμπτη 30-05-2019 έως και την Τετάρτη 05-06-2019 και ώρα 12:00, με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

1) είτε ηλεκτρονικά χρησιμοποιώντας τις φόρμες της Διεύθυνσης Π.Ε. Μεσσηνίας στο σύνδεσμο:

ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΓΙΑ ΕΚΠ/ΚΟΥΣ ΚΛ. ΠΕ06 και ΠΕ11


2) είτε αυτοπροσώπως στα γραφεία της Διεύθυνσης (Ψαρών 15, Διοικητήριο, 6ος όροφος, Γραφείο 603). Σε περίπτωση υποβολής της δήλωσης μέσω ηλεκτρονικής φόρμας, θα σας αποσταλεί ηλεκτρονικό μήνυμα επιβεβαίωσης.


 Επισημαίνεται ότι, κατά τη συμπλήρωση της σχετικής δήλωσης προτίμησης σχολικών μονάδων, θα πρέπει να ληφθούν υπόψη και πιθανά κενά που θα προκύψουν κατά τη διαδικασία των μεταθέσεων των εκπαιδευτικών από σχολείο σε σχολείο.


 Οι ονομαστικές καταστάσεις των εκπαιδευτικών των παραπάνω κλάδων που αιτούνται μετάθεση με τις μονάδες μετάθεσης τους, έχουν αναρτηθεί - εκτός από την παρούσα δημοσίευση στην ιστοσελίδα μας - και στον πίνακα ανακοινώσεων της υπηρεσίας, Διοικητήριο (6ος Όροφος) για ενημέρωση των ενδιαφερομένων.

ΠΙΝΑΚΕΣ ΟΡΓΑΝΙΚΩΝ ΚΕΝΩΝ ΚΛΑΔΩΝ ΠΕ11 ΚΑΙ ΠΕ06

Sunday the 24th. Σχεδιασμός / Υλοποίηση / Ενημέρωση: Σοφία Κονταξάκη, Δρ Μηχανικός Η/Υ ΕΜΠ - Ενημέρωση: Αντρέας Κατσαούνης, Δάσκαλος - Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας (Σχ. έτος 2016-2017). Οι διατάξεις και ανακοινώσεις που θα βρείτε στο site αυτό είναι μόνο για την ενημέρωσή σας. Αν θέλετε να κάνετε δημόσια χρήση τους θα πρέπει να έχετε στη διάθεσή σας το πρωτότυπο έγγραφο ή επίσημο αντίγραφό του. Επιφυλασσόμαστε για τυχόν λάθη κατά την ψηφιοποίηση των διατάξεων, για τυχόν λάθη στο πληροφοριακό υλικό που θα βρείτε, όπως και για αλλαγές που έχουν επέλθει σε νόμους, προεδρικά διατάγματα, υπουργικές αποφάσεις κλπ. που παραθέτουμε στις σελίδες αυτές.. Joomla 3.0 templates. All rights reserved.