bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb

Πρόσκληση υποβολής αιτήσεων απόσπασης εκπαιδευτικών εντός Π.Υ.Σ.Π.Ε. Μεσσηνίας διδ. Έτους 2019-2020

Εκτύπωση
Γονική Κατηγορία: Τελευταία Νέα Κατηγορία: Διοικητικά θέματα
Δημιουργηθηκε στις Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2019

 

Καλούνται οι εκπαιδευτικοί (βλ. σχετικό έγγραφο Δ/νσης Π.Ε. Μεσσηνίας) όλων των κλάδων που επιθυμούν απόσπαση εντός Π.Υ.Σ.Π.Ε., για το διδακτικό έτος 2019-2020, να υποβάλουν αίτηση από την Πέμπτη 11/07/2019 έως και την Δευτέρα 29/07/2019 στη Δ/νση Π.Ε. Μεσσηνίας με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

1. είτε ηλεκτρονικά χρησιμοποιώντας τις φόρμες της Διεύθυνσης Π.Ε. Μεσσηνίας στους συνδέσμους:

ΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟΣΠΑΣΗΣ ΕΝΤΟΣ ΠΥΣΠΕ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΓΙΑ ΕΚΠ/ΚΟΥΣ ΚΛ.ΠΕ60

ΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟΣΠΑΣΗΣ ΕΝΤΟΣ ΠΥΣΠΕ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΓΙΑ ΕΚΠ/ΚΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΚΛΑΔΩΝ

 

2. είτε αυτοπροσώπως στα γραφεία της Διεύθυνσης (Ψαρών 15, Διοικητήριο, 6ος όροφος, Γραφεία 603 & 605).

 

 Σε περίπτωση υποβολής της δήλωσης μέσω ηλεκτρονικής φόρμας, θα σας αποσταλεί ηλεκτρονικό μήνυμα επιβεβαίωσης στο email που δηλώσατε στη φόρμα.


 Σημειώνεται ότι σε περίπτωση που πρέπει να επισυναφθούν δικαιολογητικά, αυτά να σταλούν με ηλεκτρονικό μήνυμα στη Διεύθυνση Π. Ε. Μεσσηνίας ( Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ) με την υποβολή της αίτησης και πριν τη λήξη της προθεσμίας βάζοντας ως θέμα του μηνύματος «Υποβολή δικαιολογητικών για απόσπαση – Ονοματεπώνυμο).

 

Sunday the 20th. Σχεδιασμός / Υλοποίηση / Ενημέρωση: Σοφία Κονταξάκη, Δρ Μηχανικός Η/Υ ΕΜΠ - Ενημέρωση: Αντρέας Κατσαούνης, Δάσκαλος - Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας (Σχ. έτος 2016-2017). Οι διατάξεις και ανακοινώσεις που θα βρείτε στο site αυτό είναι μόνο για την ενημέρωσή σας. Αν θέλετε να κάνετε δημόσια χρήση τους θα πρέπει να έχετε στη διάθεσή σας το πρωτότυπο έγγραφο ή επίσημο αντίγραφό του. Επιφυλασσόμαστε για τυχόν λάθη κατά την ψηφιοποίηση των διατάξεων, για τυχόν λάθη στο πληροφοριακό υλικό που θα βρείτε, όπως και για αλλαγές που έχουν επέλθει σε νόμους, προεδρικά διατάγματα, υπουργικές αποφάσεις κλπ. που παραθέτουμε στις σελίδες αυτές.. Joomla 3.0 templates. All rights reserved.