bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb

Προσωρινός πίνακας δεκτών υποψηφίων μελών Παιδαγωγικών Ομάδων των Κ.Ε.Α. της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Πελοποννήσου

Εκτύπωση
Γονική Κατηγορία: Τελευταία Νέα Κατηγορία: Διοικητικά θέματα
Δημιουργηθηκε στις Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2019

Σας κοινοποιούμε τον προσωρινό πίνακα δεκτών υποψηφίων μελών Παιδαγωγικών Ομάδων των Κ.Ε.Α. της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Πελοποννήσου:

Προσωρινός πίνακας δεκτών υποψηφίων μελών Π.Ο.Κ.Ε.Α.

Η υποβολή ενστάσεων κατά του παραπάνω πίνακα μπορεί να γίνει από 22/07/2019 έως και 24/07/2019 (ώρα 15:00) με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στην Περιφερειακή Διεύθυνση Π/θμιας & Δ/θμιας Εκπαίδευσης ( Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. )

Ενημερωθείτε επίσης για το ενδεικτικό χρονοδιάγραμμα της διαδικασίας επιλογής των μελών Π.Ο.Κ.Ε.Α.:

Χρονοδιάγραμμα

Wednesday the 8th. Σχεδιασμός / Υλοποίηση / Ενημέρωση: Σοφία Κονταξάκη, Δρ Μηχανικός Η/Υ ΕΜΠ - Ενημέρωση: Αντρέας Κατσαούνης, Δάσκαλος - Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας (Σχ. έτος 2016-2017). Οι διατάξεις και ανακοινώσεις που θα βρείτε στο site αυτό είναι μόνο για την ενημέρωσή σας. Αν θέλετε να κάνετε δημόσια χρήση τους θα πρέπει να έχετε στη διάθεσή σας το πρωτότυπο έγγραφο ή επίσημο αντίγραφό του. Επιφυλασσόμαστε για τυχόν λάθη κατά την ψηφιοποίηση των διατάξεων, για τυχόν λάθη στο πληροφοριακό υλικό που θα βρείτε, όπως και για αλλαγές που έχουν επέλθει σε νόμους, προεδρικά διατάγματα, υπουργικές αποφάσεις κλπ. που παραθέτουμε στις σελίδες αυτές.. Joomla 3.0 templates. All rights reserved.