bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb

Κοινοποίηση κενών οργανικών θέσεων – Πρόσκληση αποσπασμένων εκπαιδευτικών για δήλωση τοποθέτησης

Εκτύπωση
Γονική Κατηγορία: Τελευταία Νέα Κατηγορία: Διοικητικά θέματα
Δημιουργηθηκε στις Δευτέρα, 19 Αυγούστου 2019

Σύμφωνα με το έγγραφο υπ' αρ. πρωτ. 5760/07-08-2019 της Διεύθυνσης Π.Ε. Μεσσηνίας, κοινοποιούνται τα κενά οργανικών θέσεων και προσκαλούνται οι αποσπασμένοι εκπαιδευτικοί για δήλωση τοποθέτησης στη Διεύθυνση Π.Ε. Μεσσηνίας, όπως ορίζεται παρακάτω:

Α.   Κοινοποίηση κενών οργανικών θέσεων:

Πίνακας κενών οργανικών θέσεων 

Β.   Πρόσκληση αποσπασμένων εκπ/κών για δήλωση τοποθέτησης στη Δ/νση Π.Ε. Μεσσηνίας

Καλούνται οι αποσπασμένοι εκπαιδευτικοί, από άλλα ΠΥΣΠΕ/ΠΥΣΔΕ στο ΠΥΣΠΕ Μεσσηνίας, να υποβάλουν σχετική δήλωση προτιμήσεων από Τετάρτη 07-08-2019 έως και Δευτέρα 19-08-2019, με τους παρακάτω τρόπους: 

 ηλεκτρονικά, χρησιμοποιώντας τις φόρμες της Διεύθυνσης Π.Ε. Μεσσηνίας, επιλέγοντας τους παρακάτω συνδέσμους:

Δήλωση τοποθέτησης για εκπαιδευτικούς κλάδου ΠΕ60

Δήλωση τοποθέτησης για εκπαιδευτικούς λοιπών κλάδων 

 αυτοπροσώπως, με προσωπική επίδοση της δήλωσης προτιμήσεων στα γραφεία της Διεύθυνσης Π.Ε. Μεσσηνίας (Ψαρών 15 – Διοικητήριο – 6ος όροφος - γραφεία 603 και 605),

 μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και

 μέσω τηλεομοιότυπου στον αριθμό 2721361481. 

Κατά τη συμπλήρωση της σχετικής δήλωσης προτιμήσεων να ληφθούν υπόψη και πιθανά λειτουργικά κενά που θα προκύψουν με την έναρξη του σχολικού έτους (μακροχρόνιες άδειες κ.λ.π.)
Wednesday the 8th. Σχεδιασμός / Υλοποίηση / Ενημέρωση: Σοφία Κονταξάκη, Δρ Μηχανικός Η/Υ ΕΜΠ - Ενημέρωση: Αντρέας Κατσαούνης, Δάσκαλος - Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας (Σχ. έτος 2016-2017). Οι διατάξεις και ανακοινώσεις που θα βρείτε στο site αυτό είναι μόνο για την ενημέρωσή σας. Αν θέλετε να κάνετε δημόσια χρήση τους θα πρέπει να έχετε στη διάθεσή σας το πρωτότυπο έγγραφο ή επίσημο αντίγραφό του. Επιφυλασσόμαστε για τυχόν λάθη κατά την ψηφιοποίηση των διατάξεων, για τυχόν λάθη στο πληροφοριακό υλικό που θα βρείτε, όπως και για αλλαγές που έχουν επέλθει σε νόμους, προεδρικά διατάγματα, υπουργικές αποφάσεις κλπ. που παραθέτουμε στις σελίδες αυτές.. Joomla 3.0 templates. All rights reserved.