bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb

Υποβολή δήλωσης προτίμησης σχολικών μονάδων για τους αποσπασμένους εκπαιδευτικούς στο Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Μεσσηνίας με τοποθέτηση στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση

Εκτύπωση
Γονική Κατηγορία: Τελευταία Νέα Κατηγορία: Διοικητικά θέματα
Δημιουργηθηκε στις Τρίτη, 20 Αυγούστου 2019

Καλούνται οι εκπαιδευτικοί της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που αποσπάστηκαν στο ΠΥΣΔΕ Μεσσηνίας με Τοποθέτηση στη Βαθμίδα Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας, βάσει της αρ. πρωτ. 124388/Ε2/2-8-2019 Απόφασης του Υ.ΠΑΙ.Θ. με θέμα «Αποσπάσεις εκπαιδευτικών Δ.Ε. από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ για το διδακτικό έτος 2019-2020», να υποβάλουν δήλωση προτιμήσεων στην Διεύθυνσή μας, ζητώντας να ληφθεί υπόψη από το ΠΥΣΠΕ Μεσσηνίας μετά τη διάθεσή τους από το ΠΥΣΔΕ Μεσσηνίας (στο ΠΥΣΠΕ Μεσσηνίας).

Βοηθητικά, κοινοποιούμε, συνημμένα, τις κενές οργανικές θέσεις των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας όλων των κλάδων και ΣΜΕΑΕ – ΤΕ.

Η δήλωση προτιμήσεων μπορεί να αποσταλεί μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , μέσω τηλεομοιότυπου στον αριθμό 2721361481, ή με προσωπική επίδοση στα γραφεία της Διεύθυνσης Π.Ε. Μεσσηνίας (Ψαρών 15, Διοικητήριο, 6ος όροφος).

Πίνακας κενών οργανικών θέσεων 

Δήλωση προτιμήσεων

 

Sunday the 24th. Σχεδιασμός / Υλοποίηση / Ενημέρωση: Σοφία Κονταξάκη, Δρ Μηχανικός Η/Υ ΕΜΠ - Ενημέρωση: Αντρέας Κατσαούνης, Δάσκαλος - Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας (Σχ. έτος 2016-2017). Οι διατάξεις και ανακοινώσεις που θα βρείτε στο site αυτό είναι μόνο για την ενημέρωσή σας. Αν θέλετε να κάνετε δημόσια χρήση τους θα πρέπει να έχετε στη διάθεσή σας το πρωτότυπο έγγραφο ή επίσημο αντίγραφό του. Επιφυλασσόμαστε για τυχόν λάθη κατά την ψηφιοποίηση των διατάξεων, για τυχόν λάθη στο πληροφοριακό υλικό που θα βρείτε, όπως και για αλλαγές που έχουν επέλθει σε νόμους, προεδρικά διατάγματα, υπουργικές αποφάσεις κλπ. που παραθέτουμε στις σελίδες αυτές.. Joomla 3.0 templates. All rights reserved.