bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb

Έγκριση λειτουργίας τμημάτων Πρόωρης Υποδοχής και Πρωινής Ζώνης

Εκτύπωση
Γονική Κατηγορία: Τελευταία Νέα Κατηγορία: Διοικητικά θέματα
Δημιουργηθηκε στις Παρασκευή, 23 Αυγούστου 2019

Eγκρίνεται, για το σχολικό έτος 2019-2020, η λειτουργία τμημάτων Πρόωρης Υποδοχής μαθητών στα Νηπιαγωγεία της Διεύθυνσης Π.Ε. Μεσσηνίας, όπως φαίνεται στο έγγραφο υπ' αρ. πρωτ. 7365/22-8-2019 της Περιφερειακής Δ/νσης Εκπ/σης Πελοποννήσου.

Ακόμα, για το σχολικό έτος 2019-2020, εγκρίνεται η συγκρότηση και λειτουργία τμημάτων Πρωινής Ζώνης μαθητών στα Δημοτικά Σχολεία της Διεύθυνσης Π.Ε. Μεσσηνίας, όπως φαίνεται στο έγγραφο με αρ. πρωτ. 7364/29-07-2019 της Περιφερειακής Δ/νσης Εκπ/σης Πελοποννήσου.

Wednesday the 8th. Σχεδιασμός / Υλοποίηση / Ενημέρωση: Σοφία Κονταξάκη, Δρ Μηχανικός Η/Υ ΕΜΠ - Ενημέρωση: Αντρέας Κατσαούνης, Δάσκαλος - Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας (Σχ. έτος 2016-2017). Οι διατάξεις και ανακοινώσεις που θα βρείτε στο site αυτό είναι μόνο για την ενημέρωσή σας. Αν θέλετε να κάνετε δημόσια χρήση τους θα πρέπει να έχετε στη διάθεσή σας το πρωτότυπο έγγραφο ή επίσημο αντίγραφό του. Επιφυλασσόμαστε για τυχόν λάθη κατά την ψηφιοποίηση των διατάξεων, για τυχόν λάθη στο πληροφοριακό υλικό που θα βρείτε, όπως και για αλλαγές που έχουν επέλθει σε νόμους, προεδρικά διατάγματα, υπουργικές αποφάσεις κλπ. που παραθέτουμε στις σελίδες αυτές.. Joomla 3.0 templates. All rights reserved.