bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb

Λειτουργικές υπεραριθμίες κλάδου ΠΕ 70 και ΠΕ 60

Εκτύπωση
Γονική Κατηγορία: Τελευταία Νέα Κατηγορία: Διοικητικά θέματα
Δημιουργηθηκε στις Δευτέρα, 26 Αυγούστου 2019

Καλούνται οι εκπαιδευτικοί κλάδου ΠΕ70 και ΠΕ60 που ανήκουν οργανικά στα Δημοτικά Σχολεία και Νηπιαγωγεία τα οποία παρουσιάζουν λειτουργικές υπεραριθμίες να δηλώσουν έως και την Τετάρτη 28-08-2019 και ώρα 11:00 με ευθύνη των Διευθυντριών/ντων Προϊσταμένων των σχολικών μονάδων ποια/ποιος επιθυμεί να κριθεί λειτουργικά υπεράριθμη/ος και να υποβάλλει δήλωση για να τοποθετηθεί κατ’ απόλυτη προτεραιότητα σε λειτουργικό κενό της ίδιας ή όμορης ομάδας του σχολείου της/του σύμφωνα με τα εκτιμώμενα λειτουργικά κενά των πινάκων που περιγράφονται στο έγγραφο υπ' αρ. πρωτ. 5854/26-8-2019 της Διεύθυνσης ΠΕ Μεσσηνίας.

 Εάν δεν υπάρξει δήλωση θα κριθούν λειτουργικά υπεράριθμοι και θα τοποθετηθούν σε λειτουργικό κενό της ίδιας ή όμορης ομάδας οι τελευταίοι τοποθετηθέντες (εκτός από τους/τις εκπαιδευτικούς που υπηρετούν με θητεία) στις Σχολικές Μονάδες. Σε περίπτωση που δεν υπάρχει κενό στην ίδια ή στην όμορη ομάδα η/ο εκπαιδευτικός θα διατεθεί σε κενή λειτουργική θέση της πλησιέστερης ομάδας που υπάρχει λειτουργικό κενό. 

Επισυνάπτονται:

Η δήλωση

Η σχετική δήλωση υπεραριθμίας

Sunday the 24th. Σχεδιασμός / Υλοποίηση / Ενημέρωση: Σοφία Κονταξάκη, Δρ Μηχανικός Η/Υ ΕΜΠ - Ενημέρωση: Αντρέας Κατσαούνης, Δάσκαλος - Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας (Σχ. έτος 2016-2017). Οι διατάξεις και ανακοινώσεις που θα βρείτε στο site αυτό είναι μόνο για την ενημέρωσή σας. Αν θέλετε να κάνετε δημόσια χρήση τους θα πρέπει να έχετε στη διάθεσή σας το πρωτότυπο έγγραφο ή επίσημο αντίγραφό του. Επιφυλασσόμαστε για τυχόν λάθη κατά την ψηφιοποίηση των διατάξεων, για τυχόν λάθη στο πληροφοριακό υλικό που θα βρείτε, όπως και για αλλαγές που έχουν επέλθει σε νόμους, προεδρικά διατάγματα, υπουργικές αποφάσεις κλπ. που παραθέτουμε στις σελίδες αυτές.. Joomla 3.0 templates. All rights reserved.