bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb

Myschool - Διευθέτηση τμημάτων - Ανακοίνωση της Διεύθυνσης Π.Ε. Μεσσηνίας προς Δ/ντές-Δ/ντριες - Προϊσταμένους-Προϊσταμένες σχολικών μονάδων

Εκτύπωση
Γονική Κατηγορία: Τελευταία Νέα Κατηγορία: Διοικητικά θέματα
Δημιουργηθηκε στις Τετάρτη, 28 Αυγούστου 2019

Παρακαλούμε για την άμεση διευθέτηση των τμημάτων των μαθητών στην εφαρμογή Myschool και την επιβεβαίωση των δεδομένων υποχρεωτικά κατά την ημέρα έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς (2-9-2019) προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία καταγραφής των λειτουργικών αναγκών σύμφωνα με τις οποίες θα γίνουν οι προσλήψεις αναπληρωτών για το σχολικό έτος 2019-2020.

Σημείωση:

Για να μπορέσετε να επιβεβαιώσετε τα δεδομένα σας στο Myschool, θα πρέπει:

  1. Να δημιουργηθούν (σε πρώτη φάση) τα τμήματα Γενικής Παιδείας και Ξένων Γλωσσών για τα Δημοτικά Σχολεία καθώς και τα τμήματα Υποχρεωτικά Πρωινά και Προαιρετικά Απογευματινά για τα Νηπιαγωγεία.
  2. Να κατανεμηθούν οι μαθητές στα παραπάνω τμήματα (να μην υπάρχει δηλαδή κενό τμήμα χωρίς μαθητές).
  3. Να καταχωρηθεί η ανάληψη υπηρεσίας στο Myschool των παρόντων εκπαιδευτικών.
  4. Να ανατεθούν ώρες διδασκαλίας στους παρόντες εκπαιδευτικούς (σε πρώτη φάση όχι απαραίτητα ολόκληρου του υποχρεωτικού τους ωραρίου).     
Wednesday the 8th. Σχεδιασμός / Υλοποίηση / Ενημέρωση: Σοφία Κονταξάκη, Δρ Μηχανικός Η/Υ ΕΜΠ - Ενημέρωση: Αντρέας Κατσαούνης, Δάσκαλος - Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας (Σχ. έτος 2016-2017). Οι διατάξεις και ανακοινώσεις που θα βρείτε στο site αυτό είναι μόνο για την ενημέρωσή σας. Αν θέλετε να κάνετε δημόσια χρήση τους θα πρέπει να έχετε στη διάθεσή σας το πρωτότυπο έγγραφο ή επίσημο αντίγραφό του. Επιφυλασσόμαστε για τυχόν λάθη κατά την ψηφιοποίηση των διατάξεων, για τυχόν λάθη στο πληροφοριακό υλικό που θα βρείτε, όπως και για αλλαγές που έχουν επέλθει σε νόμους, προεδρικά διατάγματα, υπουργικές αποφάσεις κλπ. που παραθέτουμε στις σελίδες αυτές.. Joomla 3.0 templates. All rights reserved.