Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Κέντρο Δημιουργικού Ντοκιμαντέρ Νοέμβριος 2021

Το Κέντρο Δημιουργικού Ντοκιμαντέρ Καλαμάτας και το Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου συνεχίζουν το πλούσιο εκπαιδευτικό τους πρόγραμμα για ακόμη μια δύσκολη χρονιά.

Υπενθυμίζουμε στους εκπαιδευτικούς ότι μπορούν όλο το χρόνο να εγγραφούν στην online πλατφόρμα στην ιστοσελίδα μας www.peloponnisosdocfestival.com μόνο με το σχολικό τους email και να διαλέξουν το εκπαιδευτικό ντοκιμαντέρ που ταιριάζει στο μάθημά τους.

Η πλατφόρμα καθώς και οι ταινίες παρέχονται δωρεάν για εκπαιδευτικό σκοπό (προβολή στην τάξη, συζήτηση κλπ) και περιέχει πάνω από 50 ντοκιμαντέρ. Οι ξενόγλωσσες ταινίες περιέχουν Ελληνικούς υπότιτλους.

Επίσης η παρακολούθηση των ταινιών μπορεί να γίνει και στο χώρο μας Μπενάκη 11 εντελώς δωρεάν για περίπου 28 μαθητές συνολικά στις 2 αίθουσες. Φυσικά το Κέντρο Δημιουργικού Ντοκιμαντέρ Καλαμάτας συμμορφώνεται με τα νέα μέτρα κατά του covid-19. Για να γίνει η προβολή θα πρέπει όλοι οι μαθητές κάτω των 11 ετών να έχουν αποτέλεσμα αρνητικού self-test με τα απαραίτητα συνοδευτικά έγγραφα, 12 ετών και άνω πρόσφατο rapid test ή πιστοποιητικό εμβολιασμού. Το ίδιο ισχύει και για τους συνοδούς. 

Οι προτάσεις του μήνα έχουν περιβαλλοντικό και κοινωνικό ενδιαφέρον. Μαζί με τις ταινίες παρέχεται και προτεινόμενο εκπαιδευτικό υλικό. Οι περιλήψεις των ταινιών βρίσκονται στα συνημμένα αρχεία.

Παρακαλώ δηλώστε το ενδιαφέρον σας στην φόρμα που ακολουθεί με τα στοιχεία επικοινωνίας σας.

https://www.peloponnisosdocfestival.com/el/epikoininia/5-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CF%89%CE%BD%CE%AF%CE%B1-%CF%80%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%BD%CE%AD%CE%B1?fbclid=IwAR0hLNR4zKlCcuQ__–Fu2DaPlm39If4tJEius4m87ju6ilR_6ARNWqTVDo